Wiele razy korzystałam z usług tej firmy i bardzo żałuję! Kusiły mnie jedynie : krótki czas oczekiwania i lokalizacja blisko domu. Jednak zawsze coś było nie tak. Moja opinia więc nie jest spowodowana przypadkowym błędem serwisu tylko jego generalną nieudolnością. Za każdym razem oszczędzano na wykonanych usługach i robiono mnóstwo poprawek. Kończyło się tak ,że z komputerem trzeba było jeszcze dwa razy zajrzeć do biura np. po zwykłym sformatowaniu bo coś nie działało. Teraz jednak zdecydowałam się wystawić swoją negatywną opinię gdyż zainstalowano mi w komputerze wersję próbną oprogramowania Wndows7 zapewniając ,ze jest oryginalna a gdy wyjechałam i nie mogłam poradzić sobie sama. Napisałam maila z prośbą o pomoc w zaistniałym fakcie nie możności używania komputera. W odpowiedzi otrzymałam " nie udzielamy pomocy zdalnej klientom indywidualnym" ! Przypominam ,że to tylko przelało szalę goryczy przy wcześniejszych nie opisanych przeze mnie błędach. Nie życzę nikomu trafienia nawet przez przypadek do Firmy QUANTECH.