Profesjonalnie! (2) Bardzo profesjonalna współpraca, rzetelne doradztwo, szybkie i solidne... KL Monitoring domu prywatnego (2) Bardzo dobrze dobrany, bardzo dobrze rozplanowany, i bardzo dobrze... Irena Anna D - opinia (2) Jako zarządca nieruchomości miałam kontakt z wieloma firmami od systemów... Anna D
AH - opinia (2) Rzeczowo i konkretnie. Dla świadomych jakości odbiorców. Usługa i oferta... AH Robert - opinia (2) Firma godna polecenia!!! Panowie profesjonalnie doradzą i terminowo... Robert Bamboochama - opinia (2) Szczerze polecam firmę, rzetelnie, konkretnie i terminowo, dbałość i... Bamboochama Osiedlowy monitoring (1) Firma godna polecenia. Klarownie i z cierpliwością wprowadzą w świat... Grzegorz sprawnie i solidnie (1) zdecydowanie polecam Firme jestem bardzo zadowolony. Przeprowadzali u mnie w... iqrecycling kamery (1) Polecam zdecydowanie, bardzo solidne wykonanie, na bardzo dobrym sprzęcie.... Arkadiusz Szczerze polecam (1) Bardzo dobra robota! Pan Marcin to świetny fachowiec. Zdecydowanie polecam... Izabela Monitoring (1) Profesjonalna i solidna firma ceniąca sobie jakość i podejście do klienta.... Marcin Karasiński Monitoring (1) firma bardzo solibardzota.wszystkie obowiazki wykonuja bardzo solidnie i... Władysław monitoring dla wspólnoty mieszkaniowej (1) Firma jest lojalna, uczciwa,panowie są bardzo mili i dobrze wykonują... wspólnota Monitoring dla Wspólnoty Mieszkaniowej (1) Jako Wspólnota Mieszkaniowa jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy... Katarzyna Wołowczyk Firma spoko (1) Firma godna polecenia !! Wspólnota Gd. Brzeźno bezkonkurencyjni (1) Zdecydowanie polecam firme MS. Szybka wycena, realizacja (oferty innych firm... AC Monitoring sezonowego punktu gastronomicznego (1) Od samego początku Panowie profesjonalnie podeszli do mojego zlecenia! Po... Piotr Wspólnota - Gdynia (1) Monitoring wykonany przez firmę Monitoring Systems bez żadnych zastrzeżeń i... Wspólnota-Gdynia Polecam ! (1) Bardzo solidna firma. Fachowa, miła obsługa i szybka reakcja na awarie.... Drukarnia Misiuro Polecam (1) Z firmą współpracuję od dłuższego czasu i jestem zadowolona z tej... Stal-Met