Wycieraczki :( (1) Witam ! Dzisiaj miałam niemiłą przygodę z awarią wycieraczek w moim autku.... Hania Wymiana sprężyn-przód w VW Passat B6 (1) Nowe sprężyny + zestaw naprawczy amortyzatora na dwie strony - moje (386 PLN)... Ryszard Wymiana rozrządu (1) Mąż wysłał mnie do warsztatu na wymianę rozrządu, auto do odebrania w ten sam... Daria Wędzina
Hamulce. (1) Dokonywałem w tym warsztacie wymiany płynu hamulcowego, tarcz i klocków.... Jarosław Markiewicz Problem z elektryką (1) Samochód był do odbioru na następny dzień, pomogła wymiana świec i kali... Nina Sajdak Odgrzybienie + nabicie klimatyzacji (1) Korzystałem z usługi odgrzybienia + nabicia klimatyzacji. Usługa... Rafał Górka Wymiana opon (1) Wymiana opon + wyważenie na 5 z +. Cała usługa trwała może 15 minut, bez... Łukasz Cichoń bylo dobrze ale.................... (2) Ogolnie obsluga mila. Lecz Panowie zamiast naprawiac glowna usterke biora... Arrr Zwykli "wymieniacze" jakich wielu a nie mechanicy (1) Nie usunęli usterki - przy okazji wymienili kilka czujników bo "być może to... Autor * Seat Ibiza (1) Naprawa szybka, skuteczna, profesjonalna - polecę ten warsztat każdej... Beata Szybko, tanio, profesjonalnie i wygodnie. (1) Zaufanie jest dla mnie podstawą podjęcia jakiejkolwiek współpracy. Kiedy... Stała Klientka Wymiana opon dla mnie super dzięki☺ (1) Jak zawsze za ganiany nie mam czasu na wymianę opon. Zrobiło się zimno i nie... Marek Wymiana opon Gdańsk (1) Wymiana opon wraz z wyważaniem przebiegła sprawnie i w rozsądnej cenie.... Sebastian Nie polecam pod żadnym warunkiem (2) Witam. Przyjechałem do tego warsztatu bo padla mi turbina w diselu. Zmienili... Borys Nie polecam pod żadnym warunkiem (1) Witam. Przyjechałem do tego warsztatu bo padla mi turbina w diselu. Zmienili... Borys zawsze moto ciler (1) Jestem klientem Leszka od kilku lat.nigdy mi nie odmowil pomocy,a jesli uznal... Piotr Koła (1) Nie zostały przyzwoicie dokręcone i wyważone koła... na półce tylej... Piotr Dobry warsztat samochodowy w Gdańsku (2) Długo szukałem warsztatu w Gdańsku do którego jeździł bym bez obaw i... Tomasz Polecam (1) Regularnie naprawiam u nich samochody w rodzinie i jestem w pełni zadowolony.... Andrzej dobry mechanior (1) Auto zrobione zawsze na czas. Termin na jutro, naprawa w ciągu jednego dnia.... BTn