Tnt - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Rower sprawdza się świetnie. Tnt Mirka - ocena (1) Duży wybór rowerów, profesjonalna bardzo miła obsługa, gorąco polecam ten... Mirka Aleks - ocena (1) Najlepszy salon rowerowy w Trójmieście. Mega profesjonalny serwis bez... Aleks
Klaudia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szeroki wybór rowerów, a także sprzęt dla... Klaudia Tomek - ocena (1) Super sklep, profesjonalny serwis , miła obsługa Tomek Piotr - ocena (1) Polecam ten sklep zakupiłem od nich quada cf moto 520l i jestem zadowolony... Piotr Ania - ocena (1) Duży asortyment odzieży kaski, quady i skutery w przystępnych cenach i dobrej... Ania Tomek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i serwis, duży asortment Tomek Tomek - opinia (1) Świetny serwis, chyba najlepszy w Gdyni. Tomek Ala - opinia (1) wszystko super, świetna obsługa niskie ceny Ala motocyklista obecnie jeżdżący skuterem - opinia (1) Tragiczna obsługa klienta! Coś w rodzaju- przepraszam, ze wszedłem i zakłócam... motocyklista obecnie jeżdżący sk Wymiana szprychy (1) Fajnie , miło , szybko i uprzejmie Ja Tragedia!!! (6) Nie polecam stanowczo!Dopóki nie zapłacisz to ok ale po zapłaceniu za... Gumiś Polecam (1) Kupiłam rower marki Merida oraz ciuszki FOX bardzo fajne, wygodne i dostałam... Sylwia Polecam -sklep obok salonu Żuchliński (1) Parę lat temu otwarty sklep obok salonu Żuchliński zaskoczył mnie na... Piotr Miła i kompleksowa obsługa (1) Niedawno kupowałem quada w tym sklepie. Miło i fachowo mnie obsłużyli... Grzegorz BARDZO DUZA OFERTA, PROFESJONALNY SERWIS (1) JEST TO JEDYNY SALON W 3MIESCIE KTÓRY OFERUJE BARDZO DUŻY WYBÓR QUADÓW OD... QUADOMANIAK