Skrzyżowanie Chmielnej ze Spichrzową (1) Jeżdżąc po trójmieście zauważyłem jedno miejsce, w którym jest problem z... janek Tristar - radary i kamery (8) Czy fotoradary i rejestratory wykroczeń już działają? Widziałem dużo nowych... Wojciech Raport drogowy (2 maja 2014), ost. aktualizacja: 16:00 (25) Duży ruch wokół centrów handlowych Wyglada na to że wiele osób postanowiło 2...
Na co zwracacie uwagę kupując auto? (6) Jak w tytule co jest dla Was najważniejsze przy zakupie nowego/innego auta? miśq informacja dla właściciela srebrnej skody (1) poszukuję właściciela srebrnej skody, któremu 3 maja na Cystersów w Gdańsku... user_138607079697 Dobry warsztat gdansk chelm orunia - gdzie? (4) witam szukam solidnego warsztatu w okolicach chelmu i oruni jakies propozycje bolek Dobry mechanik na Majowke | SOS (4) Witamy, Poszukamy na dobrego I taniego machanika w Gdansku (Gdynya, Sopot... Irina Raport drogowy (30 kwietnia 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (33) Ciasno na Estakadzie do Obłuża Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy. Sprawnie... Suzuki SV650 Rumia (2) Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś na temat sv-ki z rumi... Maciej Uszczelki do golfa z automatyczną skrzynią biegów - gdzie kupię? (1) Czy ktoś wie gdzie można kupić uszczelki do skrzyni biegów automat golf?? KAROL Raport drogowy (29 kwietnia 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Korki nie odpuszczają W Gdańsku zapchana ul. Czyżewskiego od TVP do ul.... Raport drogowy (28 kwietnia 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (13) Gęsto na Morskiej Powoli jedziemy ul. Morską. Tam gęsto od aut. Korkuje się... gdzie przeglad w Gdyni? (4) witam, potrzebuje zrobic przeglad mojego auta w Gdyni, mozecie polecic... piotr.gdynia warsztat blacharski (3) Witam od jakiegoś czasu szukam dobrego warsztatu chyba blacharskiego. Chodzi... anna1964 Warsztat tłumiki - Gdynia (5) Witam Poszukuję dobrego warsztaru gdzie poskładaja tłumik, ew wymienia na... bolous Czy ktoś w trójmieście skupuje alufelgi? (4) Witam, Od dłuższego czasu próbuje sprzedać alufelgi, ale niestety nie ma... Piotrek GDA Obwodnica (2) http://www.youtube.com/watch?v=FLdurLSdEcc Brak klimatyzacji w aucie, a montaż jej w aucie VW (6) Przejrzałem całe forum z wątkami klimatyzacji. Chciałbym zapytać gdzie w... Krzysiek Raport drogowy (25 kwietnia 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Stłuczka na obwodnicy na Matarnii Na wysokości Matarni doszło do stłuczki... Ponowna homologacja butli Pruszcz/Gdańsk - gdzie? (5) Witam gdzie mogę zrobić homologację butli LPG w Pruszczu i w okolicach . Może... RoboPrust