Raport drogowy (11 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 16:30 (28) Korki na Słowackiego Niestety powoli jedziemy już al. AK do ul. Łostowickiej... idioci kierowcy (17) Pierwszy zakręt na ul. Łanowej od strony Bojana w kierunku Gdyni, pod katem... koba Podziękowanie dla kierowców, którzy pomagali wyciągnąć lawetę w Łężycach (7) Dzień dobry. Chciałbym bardzo Serdecznie podziękować wszystkim kierowcom,... Laweta24h
Raport drogowy (10 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Stoimy na Sopockiej do Karwin Zakorkowana jest ul. Unruga do ul. Puckiej.... Raport drogowy (9 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (35) Korki na południu Gdańska Korki mamy na ul. Spacerowej w górę i też na... szkoła bezpiecznej jazdy (2) poszukuję opinii o szkołach bezpiecznej jazdy w Trójmieście. Jeśli ktoś był... yulka Skrzyżowanie ul.Morskiej z ul.Kartuską w Gdyni. (8) Dopóki funkcjonowała sygnalizacja świetlna na starych... .kierowca. Raport drogowy (6 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (1032) 30 minut tracimy na Sopockiej w Gdyni Al. Niepodległości w Sopocie i al.... poszukuję świadków stłuczki 19.08 około godz.12.45 Obłuże zjazd z Estatakady (4) Poszukuję świadków stłuczki 19.08 około godz.12.45 przy zjeździe z estakady... Edmund infolinia zkm (2) Jakieś to zaskoczenie gdy dzwoniąc na infolinię słyszy się komunikat "osoba... ursus obwodnica (2) czy obwodnica gdanska jest juz przejezdna -moze ktoś wie RRR Drogi do Bojana 06. 12 2013r (3) Jak wygląda dojazd do Bojana w dniu dzisiejszym? Aegnora droga na Banino? (7) jak wygląda droga na Banino? proszę o informację bo nie wiem czy już mogę... Asia jak wygląda ul.budowlanych? (2) co się dzieje że całkowicie stoi? xxx Raport drogowy (6) Witam, myślę że możemy stworzyć wątek o wypadkach drogowych, które zdarzyły... seba Raport drogowy (5 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (41) Sopocka zakorkowana do Karwin. Kończymy powoli dzisiejszy Raport Drogowy.... poszukuję niedrogiego lakiernika !!! (4) tj w temacie poszukuję lakiernika który wymieni i polakieruje mi próg w VW... xxx O grozo !!! Uważajcie na hamstwo na drogach trójmiasta (4) Jadąc z pracy po godz.17.00 trasą W-Z kierunek Leźno jadący Citroenem C2 nr... wierna czytelniczka -Muszka Zarysowanie/Ul.Slowackiego Audi A3 1.9Tdi,GD90*0W (11) Drogi kierowco samochodu Audi A3,1,9TDI o numerze rejestracyjnym GD90*0W,dziś... Żona Raport drogowy (4 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Sprawniej jedziemy ul. Słowackiego Kończymy powoli dzisiejszy Raport...