uczciwy Mechanik do Toyoty!! (5) czesc, czy macie może do polecenia uczciwego mechanika, który zna się na... Astrik Raport drogowy (19 listopada 2013), ost. aktualizacja: 17:30 (47) Wypadek na Trasie Slowackiego w Brzeznie Poważny wypadek na trasie... pick-up (11) chcemy do firmie zakupić pickupa (praca w trudnym terenie), macie jakieś... mors
Raport drogowy (18 listopada 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (32) Stoi krajowa \"siódemka\" do Leźna Duży ruch mamy w Kokoszkach. Tam wolno... Gdzie kupić felgi? (4) Witam przymierzam się do zakupu używanych felgi , czy może mi ktoś poradzić... Karol Raport drogowy (14 listopada 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (44) Największe kłopoty w Gdyni Hutnicza na Chyloni, Małokacka na Witominie,... zwężenie ul.Nowatorów (43) wśród dzisiejszych informacji na innym portalu z wiadomościami przeczytałam o... tiroriro Raport drogowy (15 listopada 2013), ost. aktualizacja: 16:00 (9) Zatkana ul. Jana z Kolna Ul. Jana z Kolna w kierunku centrum Gdańska... Dąbrowszczaków... (7) Witam, czy ktoś wie jak długo potrwają prace na Dąbrowszczaków (pomiędzy... mitsubishi Poduszka mocowania silnika prawa Focus 2003 - gdzie kupię? (2) Witam,czy ktoś z Was orientuje się gdzie mogę w trójmiescie kupić poduszkę... Piotr gdzie zdawać prawo jazdy ? (4) Gdzie według Was łatwiej zdać prawo jazdy w Gdyni, czy w Gdańsku ? Kasia Raport drogowy (13 listopada 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Ciągle jeszcze tłoczno na drogach Pan Kuba nam donosi, że jest spory korek... Uwaga Pirat! (1) Ostrzegam przed Pulpecikiem, około 30 lat (przydługie włosy). Kieruje... sOs Wypadek w okolicach biedronki (26) Tak się zastanawiam, co musi się stać aby wprowadzono podwójna ciągłą na... Zastępca zastępcy burmistrza przejazd przez Osowe - Spacerową w dni powszednie ? (8) Chciałam zapytać czy w dni powszednie przejazd przez Osowę do Oliwy w... Zośka Raport drogowy (12 listopada 2013), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Korki w Trójmieście Korek na Podwalu Przedmiejskim zaczyna się na wysokości... Raport drogowy (8 listopada 2013), ost. aktualizacja: 17:20 (58) Korki na Oruni Górnej Długi korek na ul. Rogalińskiej w kierunku ronda na... Sprawca kolizji poszukiwany - 29.10.2013r (3) Dnia 29.10.2013r na skrzyżowaniu ul.3-go maja i Władysława IV w Gdyni bordowe... asia Aleja Grunwaldzka/Wojska Polskiego (7) z jaką prędkością można wjeżdżać na skrzyżowanie jadąc od strony Gdyni? 50... polonez kupno astry g (7) czy warto zakupic astre g 99r 2.0 diesel 82km czy raczej ten sam model tylko... user_137693275914