OPAT - akcja poparcia na fb (1) OPAT czyli Obwodnica Północna Aglomeracji Trójmiejskiej ma swój profil na... Nuanda Tor F1 w Gdańsk - Maćkowy (1) Tor F1 w Maćkach Swego czasu trojmiasto.pl poruszyło na swych łamach temat... Waldemar J. PROBLEMY Z ODPALANIEM (2) witam otóż jest taka sprawa że kupilem uzywany skuter. Po przejechaniu kilku... andrzej
Pytanie do speców od radia samochodowego. (3) Posiadam w Mercedesie radio firmy Blaupunkt trochę jakby jakby"wiekowe",ale... Kasia26 TIRy na lewym pasie (3) Nie wqrwia....was TIRy jezdzace po lewym pasie? co o tym myslicie bo mnie... driver Krawężniki na ścieżce rowerowej - Nowy odcinek Grunwaldzka (3) Zauważyłem iż został położony nowy odcinek ścieżki rowerowej na trasie... Alex Raport drogowy (12 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Ciasno na Estakadzie Kwiatkowskiego Estakada Kwiatkowskiego zakorkowana od... nnt. piaskowanie i malowanie proszkowe (7) nie wiem gdzie ten temat zasadzić więc padło na motoryzację, bo w sumie... emi3city Raport drogowy (11 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Zatkany wyjazd na Warszawę, estakada wciąż przytkana Trudno wyjechać z... Komunikacja miejska (1) Mam pytanie dotyczące dojazdu, a nie jestem z trojmiasta. jak... gosc 111111 Niezla przymulka (3) Skoro jadac samochodem, nie wiedziala co ma na szybie! Takim ludziom powinno... milosnik inteligencji Raport drogowy (10 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (26) "Siódemka " przejezdna. Ogromny korek na al. Zwycięstwa w Gdyni... Raport drogowy (9 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Korki na al. Niepodległości w Sopocie Ruszamy z ostatnim dzisiaj Raportem... Raport drogowy (8 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Korek na al. Zwyciestwa do centrum Gdyni. Zatkany Węzeł Karczemki Zaczynamy... jednokierunkowa ul. Wojskiego (4) Drogowcy znów wpadli na wspaniały pomysł, który skutecznie utrudnia wyjazd z... mieszkanka osiedla Zderzak łatać czy wymieniać ? (5) Mam mała dziure w przednim zderzaku i teraz pytanko co wychodzi taniej jakoś... x-ellka Raport drogowy (5 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Korki na Karwinach. Ciasno w Sopocie (godz. 17:00) Godz. 17. Wyczekiwany... jak ul. Marynarki przy stadionie? (1) czy korkuje się już Marynarki Polskiej przy PGE Arenie? buba ktoś wie co z ul. cedrową? (4) miała zostać otwarta w czerwcu tego roku. Jest już czerwiec tego roku, a... kierowca z częstochowskiej Raport drogowy (3 sierpnia 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Korki na Kartuskiej do ul. Łostowickiej Obwodnica przejezdna na całej...