Kodeks sobie życie sobie (5) Mam prawo jazdy nieco ponad rok. Nie znam całego Gdańska bo mieszkam w nim... Blondynka Autohandel 7 ul. Morska 212 w Gdyni - szukam poszkodowanych (2) Witam Poszukuję osób poszkodowanych przez Autgohandel 7, ul. Morska 212 w... vox Autopilot (22 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (9) W Trójmieście coraz mniejszy ruch. Na drogach Pomorza nadal mokro, ale coraz... Radio Gdańsk
Gdzie oddać fure do naprawy? (4) Mógłby mi ktoś polecić jakiś tani i dobry warsztat w Gdyni, gdzie w miare... Paweł Autopilot (20 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (24) Zwężenia i korki na obwodnicy Wciąż w żółwim tempie jedzie się z Wrzeszcza... Radio Gdańsk Tramwaje stoją w dolnym wrzeszczu (wypadek) (3) Dziecko na rowerze wpadło pod tramwaj na przejściu. Na ul Hallera. Przy... dzinx Chcę kupić używany samochód płacąc w dwóch ratach. (1) Czy ktoś miał do czynienia z takimi ustaleniami? Jak to najlepiej... Sajwer Autopilot (18 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (32) Przy Ergo Arenie już spokojnie W okolicach Ergo Areny na granicy Gdańska i... Radio Gdańsk SCENIC II Wasze opinie (3) zastanawiam się nad kupnem takiego autka, czy macie jakieś z nim... Inkaa Ludzie - nie zawalajcie lewego pasa! (64) Dziś rano jakiś dziad w srebrnej felicii kombii, jechał sobie 70-80km/h na... Integra Autopilot (17 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (34) Spokojnie na obwodnicy. Zakończono usuwanie skutków pożaru ciężarówki na... Radio Gdańsk Autopilot (16 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Stoi Chełm, Aleja Zwycięstwa do centrum i obwodnica Numerem jeden na liście... Radio Gdańsk REMONT ESTAKADY (1) Kiedy oni się wezmą do porządnej roboty!!!Przeciez tam prawie nic nie... magic Doradzamy kupic auto opinie rzeczoznawcy finanse na auto pomoc ubezpieczenia kompl.usluga (1) Europejskie Centrum Finansowo Usługowe Oferujemy doradztwo pomoc oraz... ecfu gdynia Rozmieszczenie fotoradarów na najbliższe dni: (5) 11.08. - ul. Obrońców Wybrzeża, Rzeczypospolitej, Hallera, - ul. Trakt... szumowina Sprzedam olej Mobil 5W/30 (1) Mam do sprzedania olej Mobil 5 litrów cena 120zł patryk Autopilot (13 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (19) Uwaga na remonty Elbląska na Warszawę, Kartuska, Spacerowa, Czyżewskiego i... Radio Gdańsk Chamstwo taksówkarza (2) Dziś rano byłem na myjni naprzeciwko Carrefoura. Samochód postawiłem na... danziger Szukam miejsca do samodzielnej naprawy samochodu. (1) Mam Fiata Ducato i potrzebuję zrobić w nim kilka napraw (wymiana... Pozdrawiam Automat? (14) Stoję przed zakupem Renault w automacie,auto ma 10lat,jak się sprawują... Melpomena