Paweł - ocena (1) Pełna perfekcja Paweł DT - ocena (1) Tak picujo fury że hoho! DT Iśka - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Dbanie o detalale. Usługi wykonane na najwyższym... Iśka
Jagoda - ocena (1) Porządnie, profesjonalnie i z mega pasją do wykonywanej pracy ! Jagoda Monika - ocena (1) Bardzo wysoki poziom usług, zawsze na czas, bez naciągania. Polecam Monika Monika - ocena (1) Najlepszy auto detailing w Trójmieście. Dokładnie, profesjonalnie, bez... Monika M - ocena (1) Jestem w 100%zadowolony z wykonanej rzetelnej roboty! M Daniel Holk - ocena (1) Robią mega robotę Daniel Holk Miłosz - ocena (1) Gorąco polecam, korzystałem z usług kilka razy Miłosz Przem - ocena (1) Pełna profeska w realizacji usługi Przem Igson - ocena (1) Auto wyjechało czyste jak z salonu. Pięknie wyprana jasna tapicerka, szyby... Igson Bob - ocena (1) Pełna klasa, polecam Bob Krzysztof - ocena (1) Polecam w 100% , pan Krystian zawsze doradzi i powie co warto zrobic a co nie... Krzysztof Kotekh - ocena (1) Chłopaki mają serce do tego co robią. Polecam na 100% Kotekh Pawel - ocena (1) Profesjonalna firma z profesjonalnym personelem oraz bardzo mila obsluga Pawel Klient PPF - ocena (1) Poprosiłem firmę KPR o oklejenie samochodu folią PPF, robota wykonana... Klient PPF Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Już podczas pierwszej naszej rozmowy wszystko zostało... Katarzyna Rafał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Lakier mojego Audi został... Rafał Klient rs3 - ocena (1) Święta obsługa, samochód czysty, mechanicznie i jak stylistycznie bez... Klient rs3 Michał - ocena (1) Na swoje urodziny w styczniu wynająłem A45s. Auto super zadbane, z... Michał