Krystian B - opinia (1) Świetna wypożyczalnia. Super obsługa , pełen profesionalizm . Wypożyczalni... Krystian B Kasia - opinia (1) Po stłuczce wymienialam caly przedni zderzak wraz z reflektorem, zdecydowałam... Kasia Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam, nie trzeba sie rozpisywać wystarczy skorzystać z ich usług Wojtek
ewa - opinia (1) polecam , szybko, sprawnie, profesjonalnie ewa Michał - opinia (1) Mam nowy samochód na gwarancji, podjechałem do serwisu bo po włączeniu alarmu... Michał Adblue - opinia (1) Drogie ceny brudno w bagażniku juz nie wspomnę o schowku słychać piszczenie... Adblue Adblue - opinia (1) Komfortowe jazdy szczegolnie Audi A7 Adblue Malgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, przystępne ceny i zadbane samochody. Napewno jeszcze... Malgorzata Kris - opinia (1) Fachowa obsługa ,ceny konkurencyjne i dobry wybór aut .Polecam Kris Maciej - opinia (1) Ostatnio do mojego auta wykupiłem Pakiet Full i jestem bardzo zadowolony.... Maciej Aleksandra Dybowska - opinia (1) Super auta, super cena. Tylko by jeździć. Na pewno skorzystam jeszcze nie... Aleksandra Dybowska Marcus - opinia (1) Rewelacja. Do warsztatu Pacars wjechałem dokładnie o umówionej godzinie.... Marcus Paweł - opinia (1) Swój samochód serwisuję od 3 lat i ani razu nie zawiodłem się na tym... Paweł Dawid - opinia (1) Profesjonalna Obsługa. Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i wykonanej... Dawid Tomasz - opinia (1) Ucieknie od wymiany w ramach gwarancji wymyślanie nie stworzonych historii... Tomasz Raist - opinia (2) Pomijając kwestię, że wszystko z samochodem ok i akurat w serwisie usterki... Raist M. - opinia (1) Panowie nie znają pojęcia terminowości. M. Piotrek - opinia (1) Najlepszy carsharing w Trójmieście. POlecam dla wszystkich, na krótkie oraz... Piotrek Mariusz - opinia (1) Kompetencja, wiedza, jakość wykonania najwyższych lotów. Instalacja lepsza... Mariusz Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do problemu oraz do klienta. Gwarancja... Kasia