D - opinia (1) Serwisant przyjechał w 20minut w środku nocy i w 15minut naprawił dziurawą... D WS - opinia (1) Był to mój pierwszy kontakt z tym Salonem. Jak najbardziej pozytywny.... WS Dora - opinia (1) fachowa obsługa, krótkie terminy, znają się jak nikt inny na instalacji gazowej, Dora
Grażyna - opinia (2) Byłam i na pewno wrócę. Bardzo miły i rzeczowy właściciel i mechanicy. Autko... Grażyna Grażyna - opinia (2) Bardzo miła obsługa, klimatyzacja mrozi aż miło mimo mojego kilkuletniego... Grażyna JW - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam perfect look garage pełen profesjonalizm, najwyższa... JW Turo - opinia (1) Super i tylko w tym warsztacie, fajnie i na spokojnie, bez czarowania. Turo Aleksandra Koko - opinia (1) W poszukiwaniu swojego wymarzonego auta trafiłam na bardzo kompetentną... Aleksandra Koko Kierowca - opinia (1) Polecam bardzo miła i fachowa obsługa Kierowca Krzysztof - opinia (2) Jestem ponownie pod wrażeniem profesjonalizmu załogi i jakości obsługi. Jest... Krzysztof Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam! Korzystałem z usług firmy na początku czerwca i udało mi... Sebastian Jakub W - opinia (1) Samochody super jakości i w dobrej cenie. Niedawno kupiłem tam swój pierwszy... Jakub W Sandra - opinia (1) Bardzo duży wybór samochodów, ceny adekwatne do pojazdu. Każdy znajdzie coś... Sandra VW Sharan - opinia (2) Niedotrzymanie terminu, wymówka na brak pracowników (urlopy). Ceny prawie... VW Sharan Aleksandra Kowalska - opinia (1) Jestem zaskoczona, że trafiłam na tak dobry komis, z tak świetną obsługą.... Aleksandra Kowalska Henryk - opinia (1) Samochody czyste, obsługa miła, 100% polecam Henryk Piotr - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam firmę motocar Gdańsk za profesjonalizm, fachową... Piotr Dariusz - opinia (1) Od dziesięciu lat serwisujemy Suzuki Jimny w Motor Centrum Gdańsk. Obsługa... Dariusz Natalia - opinia (1) Bardzo fajne auta, każdy znajdzie coś dla siebie, na każdą kieszeń, świetna... Natalia Aleksandra - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Auta są zadbane i porządne. Obsługa bardzo... Aleksandra