Aleksandra - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Auta są zadbane i porządne. Obsługa bardzo... Aleksandra Iwona Wk - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Ceny nie są wygórowane, duży wybór samochodów w... Iwona Wk Paulina - opinia (1) Szukałam autka w dobrej cenie - i właśnie takie tutaj znalazłam. Bardzo... Paulina
Zbyszek - opinia (1) Zakupiłem 3.5 rocznego Reno Intiale Paris i postanowiłem zrobić tzn. duży... Zbyszek Ewa - opinia (1) Bardzo miła atmosfera moje wrażenia bardzo pozytywne Ewa Agata W - opinia (1) Polecam z czystym sercem!! Naprawdę dawno nie spotkałam się z takim... Agata W Aleksander - opinia (1) Przyjechałem wczoraj parę minut przed zamknięciem. Przygotowany byłem na... Aleksander Piotr - opinia (2) Rzetelna, fachowa i ekspresowa pomoc przy rejestracji aut krajowych i... Piotr Tomek - opinia (1) Laweta była punktualnie o umówionej porze następnego dnia, od wykonania... Tomek Celina - opinia (1) Super urlop.Smak wolności !Polecam ceniącym swobodę podróżowania . Celina Kasia - opinia (1) Polecam ten przybytek. Musiałam pilnie zrobić przegląd - zadzwoniłam, udało... Kasia Jan B. - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Cierpliwość i uprzejmość Pana Jarosława... Jan B. Marcin - opinia (1) Dobre auta w bardzo dobrej jakości i za rozsądną cenę. Firma sprawdzona i co... Marcin Daniel - opinia (1) Prawdziwy fachowiec.Polecam!Bardzo duże wgniecenie po którym nie został... Daniel Kaczy1100 - volvo v50 - opinia (1) Warsztat mały, ale przesycony profesjonalizmem. Po długich poszukiwaniach,... Kaczy1100 - volvo v50 Marcin - opinia (1) Sam nie wierzę że to pisze ale z całego serca polecam ten komis. Wcześniej... Marcin Monika - opinia (1) Tak posprzątanego auto to od dealera nie odebralam. Polecam Monika Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego samochodu. Lakier w porządku. Brak wad... Małgorzata Tomasz - opinia (1) Szybko, sprawnie i jeszcze w gratisie płyn do spryskiwaczy. Tomasz Karolina - opinia (1) Samochody nowe, zadbane i czyściutkie. Zatankowane do pełna i podstawione pod... Karolina