Maciej Szymczak - opinia (1) Korzystałem z komisu i jestem bardzo zadowolony. Auta w świetnym stanie, w... Maciej Szymczak Piotr B. - opinia (2) Tankując paliwo do zbiornika zapełnionego do 1/3 objętości i pojemności 45... Piotr B. Rafał - opinia (1) Robiłem testy gazu LPG . zawsze w auchan wchodzi mi o ok 10-15% gazu do butli... Rafał
Kamil - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Mogę śmiało polecić każdemu :) Kamil Marek - opinia (1) Ze względu na jakość obsługi w tym salonie nie kupię tam samochodu. Mimo, że... Marek Qashqai - opinia (1) Sympatycznie, dokładnie z przystępną ceną. Qashqai Dawid - opinia (1) Szukałem dobrego autka w dobrej cenie i się udało. Jak najbardziej polecam... Dawid jakub - opinia (1) wszystko super, fajne czyste autko. polecam jakub Magdalena - opinia (1) Na plus elastyczność co do miejsca odbioru/zwrotu. Auta zadbane i nowe. Polecam Magdalena Zdzisław Wesołowski - opinia (2) Pod koiniec kwietnia 2020r zaliczyłem stłuczkę. Do usunięcia szkody wybrałem... Zdzisław Wesołowski Sylwia - opinia (1) Bardzo szybki przyjazd lawety na miejsce, obsługa bardzo kulturalna,... Sylwia Wojtek - opinia (1) Usługa wykonana sprawne. Cena przestępna. Miła i fachową obsługa. Wojtek Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z proponowanych mi aut osobowych w komisie u Pana... Karolina Damian89 - opinia (1) Rewelacja jestem bardzo zadowolony z usługi. Crafter, Jumper i Ducato do... Damian89 Martyna R - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Auto w świetnym stanie, wszystko tak jak ustalaliśmy.... Martyna R Amek123 - opinia (1) Witam Trafiłem na tą firmę z przypadku. Poszukiwałem używanego auta dla mojej... Amek123 MIRO2020 - opinia (2) Polecam, terminowo i nawet tanio. Autko jeździ zdrowo i znowu szybko :D MIRO2020 Oliwia Pawłowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Profesjonalna obsługa, miłe podejście do klienta.... Oliwia Pawłowska Krystyna - opinia (1) Profesjonaliści - polecam wszystkim jestem bardzo zadowolona z obsługi i... Krystyna Forek - opinia (1) Nie jest drogi da się wytrzymać. NIE odda auta jak nie sprawdzi hamulców... Forek