Mały - opinia (1) Nie żałuję ozonowania. Klima dobrze sprawdzona. Polecam warsztat Mały Marcin F - opinia (1) To trzeba to robi. Nie ma czegoś na siłę zrobionego. 15 lat naprawiam... Marcin F Justyna Ś - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Kontakt i obsługa klienta na najwyższym... Justyna Ś
Zadowolony klient - opinia (2) Wymiana blokady kierownicy. Oddalem auto popoludniu i odebralem je moze 2-3... Zadowolony klient Karolina Dw - opinia (1) Trafiłam tu zupełnie przypadkiem i jestem zachwycona! Pełen profesjonalizm,... Karolina Dw patrycja czupińska - opinia (1) Firma auto lider cechuję się bardzo profesjonalną obsługą klienta i przede... patrycja czupińska Mar - opinia (1) Mieli wymienić miedzy innymi olej w skrzyni biegów nie wymienili Ale kasę... Mar Filip - opinia (1) Peugeot 207-ka naprawiona wzorowo. Przedewszystkim bardzo szybko, na czym mi... Filip Tomek - opinia (1) Gorąco polecam, fachowa obsługa, wyjątkowe podejście do klienta - najwyższy... Tomek 89karolinat - opinia (1) Kupiłam tu swoje pierwsze auto. Bardzo uprzejmy i pomocny właściciel.... 89karolinat Marek - opinia (1) Dość długo wybierałem firmę, której planowałem zlecić sprowadzenie samochodu... Marek Natalia - opinia (1) O firmie dowiedziałam się od znajomych, którzy korzystali z usług i byli... Natalia Sebastian - opinia (1) Witam ! Serwisuję tam Toyotę od 12 lat.Jestem bardzo zadowolony i mogę... Sebastian zonk - opinia (1) Do Wulkana jeżdżę parę ładnych lat. Podziwiam to jak potrafią tam w środku... zonk Karolina - opinia (1) Bardzo fachowa obsluga z dobrym podejsciem do klienta.Wszystko mozna sprawnie... Karolina Tanio, szybko, bezproblemowo:) (3) przyjechałam w czwartek o 16.00 z porysowanymi drzwiami, chciałam szybko i... Paulina PaulisiowaPyra - opinia (1) Super auta! Pan Mirosław służy pomocą na każdym kroku. Można było umówić się... PaulisiowaPyra Marek - opinia (1) Z wydaniem opinii wstrzymywałem się jakiś czas ale po 6 miesiącach myślę, że... Marek Paulina Rozbicka - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Auto Lider. Pan Mirosław cechuje się ogromną wiedzą... Paulina Rozbicka Michał Lew - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi Pana Mirosława. Samochód czysty, zadbany.... Michał Lew