Agata - opinia (1) Korzystam z wynajmu od 3 lat . Dla mnie nr 1 w Gdańsku Agata Dorota Kopeć - opinia (2) Serwis naprawdę super. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Pełen... Dorota Kopeć Dorota - opinia (1) Jestem spoza Trójmiasta i gdy zepsuł mi się samochód po jednym telefonie... Dorota
Dorota - opinia (1) Laweta przyjechała szybko, wszystko sprawnie i niedrogo, polecam Dorota Ewa - opinia (1) Bardzo miła atmosfera moje wrażenia bardzo pozytywne Ewa Andrzej - opinia (1) Profesjonalna obsługa Pana Grzegorza z serwisu, dziękujemy. Andrzej Ola - opinia (1) Naprawdę profesjonalna obsługa. Na początku byłam sceptycznie nastawiona... Ola Dawid - opinia (2) Samochód szybko przyjęty i naprawiony. Bardzo profesjonalna obsługa! Dawid Pozytywnie, polecam (1) Obsługa profesjonalna, sprzęt sprawawał się idealnie . R 1200 GS to super... Artur Likwidacja szkody (2) Profesjonalna obsługa, zero problemów. Pani Aneta załatwiła sprawę najlepiej... Wojciech Janczak Xxx - opinia (1) Dokładnie i szybko, serdecznie polecam, na pewno wroce:) Xxx Klaloj - opinia (2) Na firmę trafiłam z polecenia kolegi. Oceniam cała współpracę na doskonała i... Klaloj Czarls - opinia (1) Ekstra robota wykonana szybko i solidnie Czarls Paulina Tkaczyk - opinia (1) Zakupiłam tutaj swoje pierwsze auto i jestem absolutnie zadowolona. Cały... Paulina Tkaczyk Magda Moch - opinia (1) Pan Mirosław wszystko tłumaczy, pomaga gdy coś jest niejasne. Dzięki niemu... Magda Moch Ola Wi - opinia (1) Polecam to miejsce do kupna swojego wymarzonego auta. Progesjonalna obsługa,... Ola Wi Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu auta u Pana Mirosława, bardzo szczery i... Artur Ewa Wręczycka - opinia (1) Bardzo konkretna i miła obsługa. Samochód zgodny z oczekiwaniami. Wszystko... Ewa Wręczycka Marek Grudziądz - opinia (2) Biorę całą odpowiedzialność za opinie wystawioną Panu Arkowi z miłą chęcią... Marek Grudziądz Julia - opinia (2) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu firmy. Obsługa na bardzo wysokim... Julia