Stacja godna polcenia. (1) Szybko, fachowo i co najważniejsze załatwione. Marek W. Naprawa bezgotówkowa (1) Naprawa bezgotówkowa mojego samochodu przebiegła bardzo sprawnie. Warsztat... Zenek Ja szczerze polecam (1) Pierwsze auto tj. mazde mx-3 kupilem u nich jak komis znajdowal sie przy ul.... Słoń
Zadowolony Klient (1) Wypożyczyłem auto od firmy Pro-Express i jestem mega zadowolony z obsługi... Adrian Prawdziwy fachowiec (1) Byłam wczoraj ze swoim staruszkiem, gdzie inni nie mogli znaleźć przyczyny... Małgosia Bardzo dobra obsługa (1) Świetna pomoc.Panowie potrafią pomóc w każdej sytuacji.Warto przyjechać,polecam Damian Myjnia Rewelka (1) Najlepsza myjnia jak do tej pory w Gdańsku,jedyne czego brakuje to porządnej... Love Super serwis (1) Super serwis. Szybko, dokładnie, uczciwa cena. Miła i kulturalna obsługa,... Wojciech Warsztat na stałe (1) Polecam wszystkim, którzy chcą mieć szybko i solidnie zrobioną naprawę i... Magda podnoszenie mocy (1) Bardzo miła obsługa, proces hamowania i wykonywania pomiarów szybki, sprawny... Jakub Polecam chip tuning z profesjonalną hamownią (1) Muszę powiedzieć że sprawność mojego Audi A4 2.0TDI po chip tuningu w EDC... Krystian polecam (1) zgodnie z ustaleniami, bezproblemowo i miło DOMINIKA Zbędne marudzenie i straszenie. (1) Starszy Pan diagnosta prawdopodobnie bardzo nie lubi starszych aut. Szuka... Edward polecam !!! (1) Rzetelna i solidna obsługa. Kupione auto sprawuje sie superek! Magda przeglad (1) facet dopisal mi na przegladzie 10tys km wiecej w cepiku, wiec wyglada jakbym... lipa Masakra to mało powiedziane (1) Mają klienta w d*pie . Jak przyjdzie z torba wypchana poniedzmi to może się... . wymiana szyby. (1) W kwietniu 2018 pękła szyba przednia w moim Hyundaiu ix20. Ubezpieczyciel... Marek S. Naprawa po wypadku (1) Auto Audi A4 odebrane z miesca wypadku, Fachowa informacja na temat kosztow i... Wieslaw Polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta Katarzyna D. polecam (1) Polecam- wszystko tak jak powinno być - pełen profesjonalizm. Bogdan