Polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta Katarzyna D. polecam (1) Polecam- wszystko tak jak powinno być - pełen profesjonalizm. Bogdan Klasyk (1) Świetna ekipa blacharska i lakiernicza, zrobili mi mustanga z66 roku w... Ramek
MEGA ZADOWOLONY (1) Jak dla mnie Magicy. Od roku bujałem się z moim C ma xem 1.6 90KM po różnych... Sławomir Uważajcie na Salon Plichta Skoda Gdynia (1) Jak jestes zainteresowany zakupem fabrycznie nowego samochodu wszystko... Klienta Plichta Skoda Gdynia dramat (2) obsługa, kiedy wszystko idzie dobrze jest ok, ale jak już pojawia się problem... klient Solidnie i tanio. (1) Konkretny fachowiec, szybko znalazł usterkę. Szczegółowo wyjaśnił gdzie był... inkoguto Witek (1) Szybko sprawnie tanio miła obsługa Witek Najlepsi (1) Zamawiałam na weekend kiedy inne wypożyczalnie albo były za drogie albo nie... Julka Polecam (1) Serdecznie polecam ten warsztat! Chłopaki stają na głowie,żeby wszystko... Monika Peugeot 301/308 (1) Bardzo miła obsługa,solidny warsztat.Polecam Michał Arogancki gość (1) Garażowy inżynier. Niegrzeczny do klienta, z lekceważeniem traktuje inne opinie. Niezadowolony Polecam (1) Bardzo dobrzy fachowcy. Zawsze zdiagnozują problem i usuną usterkę. Szczerze... Natka Świetnie (1) No jestem zaskoczony. Moje auto wygląda teraz świetnie. Zdecydowałem się na... Kalin Serwis auta (1) Szybko, sprawnie i na najwyższym poziomie. Pan Filip bardzo pomocny i... Mariusz Alfa Romeo Giulia (1) Miałam przyjemność zakupić to wspaniałe auto w salonie AutoPlus. Moim doradcą... Edyta Polecam w 100-procentach (1) Polecam stację, miła obsługa i dobra cena diagnostyki wraz z ewentualną naprawą Natalia Śliwa Octavia III (1) Panowie przyjęli mnie na warsztat od razu jak przyjechałem. Po 3 godzinach... Łukasz . (1) W Warsztacie EDC Service wymieniałem uszkodzoną turbosprężarkę i robiłem... Damian Znakomity warsztat (1) Wreszcie jakiś godny zaufania i polecenia warsztat . Miałem dość poważny... Mateusz Wielgat