Super Warsztat (1) Oddałam swoje autko do wymiany sprzęgła z dwumasa oraz rozrządu. Mechanik... Martyna Szumska Chiptuning (1) Polecam, moja caravelle po chiptuningu na hamowni zyskała drugą młodość i 36... Bodzio Szybkość usługi przede wszystkim (1) Ekspresowe tempo to jest mega duży plus. W ostatnim serwisie czekałem prawie... Tomek
Warsztat wiedzy (1) Duże doświadczenie, każdą wątpliwość w moim samochodzie mi rozwiali, także... Aleksander polecam (1) Panowie pomogli w awaryjnej naprawie, ekspresowo wykonana usługa, bardzo... Maciek Podziękowanie (1) Podziękowania Zleciłam firmie PROMotor Gdańsk kompleksową wymianę układu... Anna Zdecydowanie POLECAM! (1) Szybko, konkretnie, przede wszystkim miło. Ciekawe gratisy, na pewno tu... Hubert CHRYSLER 300C (1) Profesjonalna firma ,znająca sie na żeczy fachowy dobór instalacji do modelu... WALDEK Dobra robota (1) Usłyszałem o Fabryce Pary od kolegi. Profesjonalna obsługa, dobre ceny i... Piotr Szyba mondeo mk3 (1) Szyba wymieniona szybko I sprawnie.Serdecznie Polecam! Roman Strata czasu (1) Zdecydowanie słabo... podstawowy serwis ponad 10h. Bez uzgodnienia. ZK0898c Bardzo polecam! (1) Miałam problem z centralnym zamkiem w VW Lupo, który zaczął żyć swoim życiem.... Małgorzata Nie ma sensu dzwonić. I tak nikt nie odbiera. (1) Mam bardzo mieszane wrażenia. Wymieniałam w tym warsztacie opony i tutaj... Karolina Nie polecam (1) Chamstwo i opóźnienia. Nie ma mowy na takie traktowanie klienta. Nie polecam.... Patrycja Zdecyowanie nie polecam!!! (1) Uwaga, bardzo drogo!!! Wymiana każdego filtra to koszt 40 zł. Za wymianę... foresciak Moja przygoda z serwisem. (1) Zacznę może na wstępie od ogólnej oceny serwisu, która jest pozytywna, gdyby... Mariola Polecam (2) Jestem klientką od lat. Nigdy nie ma kręcenia nosem, że się przyjechało. Ci... Ewa Gorąco polecam (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Przyjechałam wymienić akumulator. Pracujący... Dorota Profesjonalna obsługa (1) Profesjonalna obsługa, krótko, rzeczowo i kulturalnie. Polecam salon Forda... Mariusz Power OK (1) Zdecydowanie polecam zakład . Jako jedni potrafili zestroić Nissana GTR .... John Jaroszewicz