Anna - opinia (1) Właściciel dba przede wszystkim o rzetelność napraw.Czuję się tam zawsze... Anna polecam (1) Wymieniam tam tlumiki od dosc dlugiego czasu. Zawsze dobrze zrobione, bez... M. tragedia (1) porostu tragedia dante
POLECAM TEN SERWIS (1) Od dawna mam do czynienia z Auto - Nowak Renault.Jeżdżę tam z prawdziwą... Agnieszka POLECAM!!! (1) Panowie bardzo uczynni i profesjonalni. Ceny usług niewysokie. CB radio... Kasia szybko tanio i fachowo (1) po raz drugi korzystałem z usług firmy Top Car i po raz drugi wyjechałem... Sebastian odmowa naprawy (1) Kompletny brak kompetencji ! Odmówiono mi naprawy VW Sharan(r.1998),... Tomek Polecam instalacje w tym punkcie! (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat, miła i kompleksowa obsługa, klient nie... Kaspar Ford Mondeo 2006 (1) Pełen profesjonalizm. Autko jeździ super. Nie przesadzają z podrasowaniem... Adrian są OK (1) naprawdę dobry warsztat, jak się podejmą naprawy to robią szybko i fachowe,... Krzychu Nie potrafią naprawiać samochodów. (1) Serwis nie posiada części zamiennych do nowych samochodów. Ford Connect... Niezadowolony kierowca. zadowolony (1) Przez 2 dni zjezdiem okolo 20 mechanikow i sklepow z czesciami, dopiero tutaj... 2mec perfekcja (1) serwis na poziomie, naprawa i obsługa sprawna kaszub RZETELNA FIRMA !!! - POLECAM (1) Obsługa bardzo miła, kompetentna. Montowałem alarmy w innych firmach, ale... Marek Karola - opinia (1) Pełen profesjonalizm... Karola ODRADZAM ! ! ! (1) Podobnie jak w poprzedniej opinii - co chwila telefon ze coś nowego jest do... maciek Brak kompetencji, nie zasługuje na autoryzację Hondy! (1) Zgłosiłem się na wymianę paska rozrządu w starej Hondzie. Cena okazała się... Maciek NAJSYMPATYCZNIEJSZY TEAM TRÓJMIASTA (1) Jakość obsługi przez p.Daniela na najwyższym światowym poziomie, na... Stanisław Rewelacja (1) SZYBKO !!! SPRAWNIE !!! PROFESJONALNIE !!! Paweł pomimo nieporozumienia, goraco polecam (1) Dzisiaj robilem blokade skrzyni biegow. Pomimo iz cena za zalozenie blokady... bodzieks