Skoda Octavia odżyłą (1) Polecam, mam skode 1,9TDI 90KM, trochę mało jak na to auto, po wstawieniu... Andrzej marnie! (1) Potwierdzam wszystkie uwagi przedstawione przez autora podpisanego nickiem... koko Szacun! (1) Super warsztat! Zadko sie zdarza ze klient jest traktowny bez wywyzszania... Lobster
prawda jest następująca (1) Korzystam i sobie chwalę – ALE: Przede wszystkim, jak zresztą... krzy$iek Dzięki za pomoc! (1) W walce z ubezpieczalnią, dobre rady i naprawę samochodu. Mimo wszystko miło... Danuta K. Super !! (1) O warsztacie dowiedziałem się od znajomego, który bardzo sobie chwalił... Arek nie dla wszysktich mercedes (1) Jeśli dla kogoś jest drogo to polecam usługi u szwagra w garażu :) na pewno... wuwas coraz LEPIEJ (1) Również jestem klientem od kilku lat \"Auto-Master\".Wszedłem na tą strone... Gdynianin Naciagacz i oszust (1) Naciagacz i oszust ! radek duze zmiany (1) po kilku latach wrocilem tu ponownie . jestem pozytywnie zaskoczony!... a obsługa (1) kiedy wreszcie inne warsztaty zrozumieją że podejście do klienta to połowa... wojcer :/ (1) Co odstawiam tam samochód to albo wymienili coś czego nie mieli, albo czegoś... Zawiedziony klient POLECAM (1) Px dobra obsługa i serwis (1) Warto odwiedzic ten salon ze wzgledu na niezłe ceny. Sam wynegocjowałem... neo coraz GORZEJ (1) Jestem klientem od kilku lat. Niestety ten warsztat nie jest jak WINO... :... torunianka bagażniki (1) Witam ! strona tragiczna ,brak zdjec i cen ,oraz opisów Edward niestety nie są to fachowcy najwyzszych lotów (1) pojechałem do tego warsztatu z prosta naprawą, wymianą uszczelki pod pokrywą... Kamil ogolnie tragedia (1) nie polecam, potrafia tylko wymienic olej i to nie zawsze,sa drodzy,nie... michal POLECAM!!!!!!!!!!!! (1) NIC DODAC NIC UJAC!!! NIC TYLKO POLECAC!!!! ZADOWOLONY KLIENT P O L E C A M !!! (1) Nic dodac nic ujac!!! nic tylko polecac!!! zadowolony klient