Może być lepiej.......

Niestety w U7 nie zmienia się nic,a konkurencja nie śpi.Byłem z rodzinką dwa razy i raz z znajomymi bo mieli groupona do U7.Problemem są kule które, są w opłakanym stanie (popękane) i tory które są nierówne.Drażnił Nas system sznurkowy podnoszenia pinów,które się plączą. Mogę podkreślić na plus ,że za plątanie dostaliśmy 20 min. gratis Mało miejsca przy stanowiskach. Stolik na dwa tory Reasumując pobawić się tak,ale gdy chcemy naprawdę pograć to w/w warunki nie sprzyjają i zabijają całą atmosferę,bo karty rozdają krzywe tory i poobijane mocno kule.(Z znajomymi nie jesteśmy mistrzami,ale już na nie jednej kręgielni rzucaliśmy) Szkoda bo uważam że punkt jest fajny i wszędzie blisko a personel sympatyczny i pomocny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witamy,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię, jest ona dla nas cenna, ponieważ zawsze można zrobić coś lepiej. Od siebie możemy jednak napisać, że jeżeli na bieżąco śledzisz to, co się dzieje na obu naszych obiektach, to widzisz postęp. Staramy się urozmaicać naszą ofertę, wzbogacamy nasze dni tematyczne o ciekawe nagrody, organizujemy różne imprezy (Noc meksykańska, Wielkanoc w U7, ostatnio Karaoke). Zmiany będą również w wystroju - tutaj prosimy jednak o cierpliwość.

Cieszy nas to, że uważasz nasze miejsce za fajne, jak również to, że personel był dla Ciebie sympatyczny i pomocny. O to Nam właśnie chodzi, że nawet w przypadku, gdy klientowi nie wszystko pasuje (czasami tak może być), to jednak, żeby opuszczał nasze progi uśmiechnięty i zadowolony.

Pozdrawiamy,
Centrum U7
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu:

Myślę, że dni tematyczne nie zmienią stanu torów itp.. ale zawsze coś..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0