Mutabor

Temat dostępny też na forum: Mutabor
Opinie do spektaklu: Mutabor.
Mr. Pezo's Wandering Dolls są już dobrze znani fetowej publiczności ze spektakli “Moresquierres, „Magota” czy „Biała Procesja”. Piękne maski, tajemne opowieści, sztuczki i magia, wszystko to, co nawiązuje do tradycji najlepszych europejskich karnawałów.Artyści teatru Mr. Pezo's Wandering Dolls samodzielnie wykonują swoje maski, kostiumy i rekwizyty. Ich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie podobało mi się. Ale FETA i tak jest rewelacyjna.

Bardzo miłe przedstawienie

Nawet moja 4-letnia córeczka byla zainteresowana (co nie zdarza jej się zbyt często ;-)
Bardzo miłe, kolorowe i niewydumane przedstawienie.
Polecam, szczególnie rodzinom z dziećmi ;)

bardzo interesujące przedstawienie

Przedstawienie ciekawe, dynamiczne, aktorzy perfekcyjnie grali swoje role. Byłam zdziwona, że jest ich tylko troje, ciągle się przebierali przez co miało się wrażenie, że jest ich więcej.
Mojej 6-cio letniej córce bardzo sie podobało. Myślę, że takie przedstawienie było ciekawszym przeżyciem niż nie jedna bajka w telewizji.
Pozdrawiam wszystkich fanów Fety i p. Elwirę bez której by nie było tego festiwalu!

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Na miłosnym rinngu (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na miłosnym rinngu . A gdyby tak życie potoczyło się inaczej? Lub...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...