Muza musi grać.

:)
Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie).

https://m.youtube.com/watch?v=B4X4rdyXIEw
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ktoś postanowił rozruszać moją zastygłą sytuację. Wyrzucić mnie z pracy, stworzyć mi trudne warunki życia, zniszczyć mi zdrowie, skłócić mnie z domownikami, z mieszkańcami miasteczka, z Panem. Skłonić mnie do niebezpiecznego wyjazdu za granicę czy też do oddania rodzinie kluczy, podstawić mi kobietę, która odbierze mi majątek. Stworzyć ogólny chaos. Niektóre rzeczy się udały przy tak silnym i długotrwałym naporze. Z góry zakładano chyba, że nie uda się mnie unicestwić. To znaczy była próba, ale została zablokowana.
Niemniej znalazłem się teraz w naprawdę ekstremalnie trudnej sytuacji, jakbym był przez cały dzień rzucany na ściany.
Samobój też jest pewnie blokowany. Jak tak dalej pójdzie, to na pseudoemeryturze, na bólu z fanfarami dobiję do portu śmierci naturalnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak stwierdziło sześć kucharek bardziej przestraszonych ode mnie.

Jesteś niemożliwy.

Niech zgadnę: numer trzy i trochę cztery.

Odwołane? Wystraszyliśmy Smoka? Przestraszył się Filipinki? Nie dostał dostępu? Była to ściema?

Jestem wilkiem.
Wilki dają radę.
Umiejętności walki wręcz.
2m wzrostu, 110kg mięśni.
Bardzo Dobre posługiwanie się siekierami i nożami. Świetna orientacja w terenie. Piwnica pełna mięsnych konserw i słoików.
Zakopanych kilka rzeczy.
Przetrwam. Spoko loko.

Teraz pracuję dla Kolektywu, więc nie myślę o jakichś swoich osobistych egoistycznych przyjemnostkach. Muszę żyć skromnie.
Tu w tej akcji masz świetny przykład udawanej wielkiej miłości. Wiemy przecież, że była całkiem fałszywa.

C dostanie odznakę. Jak będzie twardy, może przetrwa.

Odwołane wszystkie akcje Kolego.
Pozwólmy się ponieść muzyce.
Piatkowymi popołudniami szukam odpowiedzi na tendencyjne, choć trawiace mnie w piątki ;) pytanie: czy kocha się tak naprawdę tylko raz ?

Wiem, wiem bzdetne pytanie.
Ale muza niebzdetna. :)

https://m.youtube.com/watch?v=gSgAlin8Ox8

Często bywałem w oborze, gdzie stały krowy, ale w chlewniach praktycznie nigdy. Obora była po prostu najbliżej. Jednak co jakiś czas rozlegał się przerażający kwik - świnki były przygotowywane do transportu i wiedziały o tym. Wiem, że czasem budziło mnie to ze snu rano.
Uważałem siebie za tak mało znaczącego, że bez namysłu niszczyłem wszystkie swoje zapiski, konkretnie paliłem co jakiś czas.

Depeszow sobie wczoraj sluchalem całkiem fajowsko.
Teraz korków nie ma. Bez przesady.

nigdzie sie nie rusze... opener jest i korki...
Telefonu nie chce, dzieki.. pozbylam sie aby nie miec.

Cały czas uważałem, że jeśli ta akcja się nie powiedzie, przejdziemy do akcji Płomienny Chłód, która już jest na horyzoncie. I może tak będzie.

Ann, jak chcesz to wpadnij do mnie dzis na wieczorny spacer nad morze. Z psem. Chętnie bym sobie popływał z nim. Taka pogoda to jest dla mnie śmierć. Za ciepło.

PS. Mam smakołyków dużo dla psa.
Też.

Edition: dentastix, pedigree. Co by miał zdrowe ząbki. I mocno gryzł.
Nawet c czasem tęskni. Za nim bardzo tęsknię. A Ty weź coś z tym telefonem zrób, a jak nie możesz to Ci kupię w zaprzyjaźnionym lombardzie jakiś.

Ja idę na 150 kompromisów, godzę się na ciężkie warunki życia, byle był spokój. Dlatego jestem ceniony. Nie jestem nikim specjalnym.
Wy chaotycznie atakujecie, wręcz gromadą, nie ma rozmów, nie ma kompromisów. Efekt: klapa. Zaraz klapa się uwidoczni w całej krasie.

Pewnie od początku była to ściema, tak jak w szkole, że niby coś się dzieje.

Dziś widzę oznaki gwałtownego wycofywania się z mojego miasteczka. Zostały resztki personelu. Coś się wydarzyło.

20 lat temu w pobliskiej wsi zastrzelono kogoś przy garażach czy kurnikach i sprawa do dziś jest całkowicie niewyjaśniona.

Tu też jest rodzaj oporu czy przeszkody.

C ma wszystko.

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Osiedle Warszawska (4 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...