Muza musi grać.

:)
Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie).

https://m.youtube.com/watch?v=B4X4rdyXIEw
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam taki problem z hasłem do poczty elektronicznej, że aż doszedłem do formularza wymuszenia zmiany hasła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To playboy, ten cały Aleksy.

Pudelek? :)
~8)

I jeszcze Pudelek, mówi Aleksy.
Przestałem go czytać jakieś trzy lata temu, po prostu nie znam tych młodszych gwiazd.

W minionym sezonie, ze starych desek i słupków ogrodzeniowych zbudowałam dla Dzieci ściankę wspinaczkową (kamienie z allegro i trochę farby, mocne śruby, piła elektryczna, gotowe poprzeczki na drabinkę z drugiej strony ścianki...) z kolorowymi, mocnymi linkami do asekuracji w czasie wspinaczki.
Z początkiem mijającego tygodnia sprzątałam liście w lasku i zauważyłam jak czas odciska swoje piętno na wszystkim, również na tej konstrukcji. Przed rozpoczęciem każdego wiosennego sezonu sama sprawdzam wytrzymałość zabawek i konstrukcji. Ta, pomimo wyblaknięć kolorów jest solidna i wytrzymała, wtopiona w otoczenie i dobrze wrosła w nie.
Rośliny pomimo kapryśnej i niewyraźnej aury (jak wszystko w naturze obecnie) bujają się i rozwijają paczki. Dożywiam je nawozem naturalnym, ciepłym spojrzeniem i dobrym słowem. Uczą mnie cierpliwości chociaż każdego poranka dostrzegam zmiany jakie w nich zachodzą.
Co raz trudniej dźwigać mi Dzieci czy to w zabawie czy na ich prośbę o przytulenie. Nie wiem kiedy przeminął czas pieluch i bezsennych nocy. Jednocześnie jeszcze wiele wody wpłynie do morza nim będę mogła powiedzieć, że mam za sobą 60% spraw.
Nie rozumiem ludzi, którzy wyśmiewają czy wręcz gardzą... "szarą", "nudną" codziennością, prostymi czynnościami, sprawami.
Przemijanie jest lekarstwem na wszystko. Świadomość naszej skończoności fizycznej. To mi daje spokój i rodzaj wolności. Tak jak praca fizyczna i jej efekty, nie wirtualne ale namacalne.
Roznosi mnie wewnętrzna radość i szczęście na myśl o możliwościach, jakie mam na przyszłość. Tutaj gdzie teraz jestem i tak jak zawsze marzyłam. Wdzięczność za rozumienie zjawisk to jak posiadanie największych sekretów, nie fizycznych skarbów, których nikt nie może odebrać.
Odgrzeję ogórkową na starter nim dojdzie pizza w piekarniku. Ogarnę dom przed weekendem i poczytam cos lekkiego.

A w tym wieku człowiek jest już po prostu fizycznie zużyty, choć jeszcze w formie, ale przyszłość zapowiada tylko pogarszanie się stanu fizycznego. Zostają zatarte wspomnienia. Dobre jest to, że 60% spraw ma się już za sobą.

Nie daj się wmanewrować w sytuację wyczekiwania latami. Tworzona jest nadzieja, nic konkretnego się nie dzieje, a potem budzisz się w wieku 45 lat. Raczej trzeba kombinować tak, że może coś się nieoczekiwanie zmieni w którymś momencie.

Gammo, z zamkniętego układu, w którym przebywasz, nie ma na razie ucieczki. Może poszczęści ci się i załapiesz się szybko na wyzwolenie.
Dlatego uważam, że powinniśmy być całkowicie rozdzieleni, wy i ja, ponieważ moje problemy nie powinny na was rzutować. Możecie chyłkiem się ewakuować w razie sukcesu. Czy czego tam chcecie.

Mam wrażenie, że w busie, gdy patrzyłem przez okno, na siedzeniu za mną ktoś mamrotał: "Taka ładna dziewczyna, a on na nią wcale nie patrzy." Pewnie była podstawiona i jej "chłopak" też. Elisabeth jest czujna. Te ich notatki, były to takie matematyczne kwadraty z cyfr.

Oto, co przekazał mi młody Aleksy:
DOM-TV-DVD-BMW.
Mógł mi to wszystko zapewnić i żylibyśmy sobie sympatycznie.

Ja jestem współczesnym vipem, więc właściwie każdy duch z dawnych epok robi na mnie małe wrażenie.

Odwołałem reinkarnowanego, o ile to możliwe. Ale to taki blady cień, nieważny tak naprawdę.

Możliwe, że zwycięzcą było dziecko Rosemary:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Aleksy_Romanow_(1904%E2%80%931918)
Chłopiec trochę podobny do mnie, jednak nie odczuwałem jego wpływu, Hitler zdominował wszystkich innych.
Spróbuję się go pozbyć.

Kuj żelazo, póki gorące - oto moja dewiza.
I jeszcze: Gdzie jest wola, jest sposób.

Zaraz go wyciągnę z norki.
Reinkarnowany, podaj swoje dane osobowe.
Odp.: udomtvpdlkdsiybmd

Co do reinkarnacji, mógłby to być ktoś z mojego obozu. Skoro to taka frajda, pewnie przypadłoby to najbardziej zasłużonemu. Jakiemuś dawnemu liderowi?

Zrobione, jeśli był Stalin, to odwołałem go, i wszelkie inne duchy.

Nie jestem pewien, może wywoływałem jeszcze Stalina, spróbuję hurtowo odwołać wszelkie zalegające jeszcze duchy.

Ona i osoba obeznana z duchami powiedzieli mi, że "będę chciał wrócić", reinkarnować się w cudzym ciele. To podobno największa atrakcja duchów.
Właściwie to Elisabeth pytała mnie, kim jestem, jakby uważała, że ktoś się we mnie reinkarnował. Czy mogłaby nie wiedzieć kto?
Na razie nie kojarzę tej osoby, która miałaby we mnie działać. Na pewno jednak byłem łakomym kąskiem, może zrobili casting. Może uda mi się nawiązać kontakt i może wyprosić tego kogoś.
Ogólnie zacząłem teraz doceniać rzeczy fizyczne: jedzenie, picie, chodzenie, komputerowanie. Szkoda tylko, że jestem szkodliwy dla innych.

Chętnie wpadnę. Albo nawet wpadniemy..
Ja za to jestem mistrzem świata w robieniu naleśników i antytalentem jeśli chodzi o pizze
Co do abstynencji to gratuluję i niesamowicie się ciesze
Właśnie smaze

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...