Z całym szacunkiem dla Twego zrytego dekla, wcześniejszą garścią "rewelacji" jakie w formie opinii wyraziłeś na temat mojej nic nie znaczącej osoby, ustawiłeś mnie w odpowiednim dystansie do własnej "vip"owskiej (?) czy jak tam siebie malujesz :)
Moje ego jest wielkości pyłku na wietrze. Jedyne co mam wielkie to cztery litery, gdzie mogę trzymać wszystko co jest w moich oczach przejawem bezbrzeżnej głupoty ludzkiej.
Więc opinia za opinię i rozejdźmy się po kątach.
Po pierwsze primo. Twoje umiejętności analizowania bazy info forum wypadają blado i niepotrzebnie rzucasz nimi na lewo i prawo. Osłabia to Twój wizerunek vs image, jaki tutaj kreujesz.
Po drugie primo. Damą nie jestem i nie predysponuję ale "gentlemana" wyczułabym natychmiast gdyby od Ciebie nim biło.
Po trzecie i ostatnie. Pomijając analizę powodów, zachowuję powściągliwość i powstrzymuję się od komentowania Twoich dotychczasowych uwag/ocen pod kątem moich wpisów. Niech Cię to nie rozbestwi.
Jesteśmy na forum i obowiązuje nas jakaś netykieta.
Ps
Nie bez przyjemności poczytuję Twoje wpisy ale zaczynasz przekraczać granice.
Bez macania na ile można sobie pozwolić "szczerze", tu i teraz "enough"... i nie odwzajemnię się profilowaniem.
Z życzeniami zdrowia i radości
http://www.youtube.com/watch?v=My6hniRE4zc