Muzyczne Lato

29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WARSZAFSKI DESZCZ

No wkoncu moje klimaty
jak komus sie nie podoba to niech nie przychodzi proste...:P

wole curacao

wole curacao bo tam sie bawie na calo:))) albo anioly bo po nich wychodze goly:):))))) maga byc tez piekni lodzi i bogaci bo tam kazdy chodzi bez gaci:)

NUDA

Kompletnie nic dla mnie :/

...

Jedynie na Comię się pojawię. Reszta... Totalna porażka. ;/

Ale lipa...

Tym oto sposobem zaoszczędzę sporo pieniędzy... jedynie na Comę warto się wybrać, reszta to jedna wielka porażka :/ aż szkoda pisać... najgrosze jest to, że będę miała wątpliwą przyjemność słuchać tej muzyki z domu...

TRAGEDIA

CO ROKU CORAZ GORZEJ !
BYŁY KONCERTY CO WEEKEND PRZEZ CAŁE LATO,TERAZ TYLKO LIPIEC I TE ZESPOŁY WYBIORE SIĘ JEDYNIE NA TEDE I MOŻE JESZCZE NA AKCENT ŻEBY POSŁUCHAĆ JAK BAWIĄ SIE W RUMUNI ;)
POZDRO DLA TYCH KTÓRZY TAK JAK JA TWIERDZĄ,ŻE NA LG JEST CORAZ GORZEJ . . . . . . .

Koncerty w piątek

nie fajne jest to,że w tym roku koncerty są w piątki bo większośc z nas niestety chodzi w soboty do pracy i jak ma iść na koncert??!! niech wróca koncerty w niedziele to już było lepiej ;/

KACENT PL czy RO ?

moze mi ktos powiedzieć czy chiodzi tu o zespol akcent z polsdki czy z Rumunii ?;]

Na portalach zagranicznych

Już piszą o GDAŃSK SUMMER FESTIVAL - i co malkontenci

własnie

Nie na okragło te same polskie zespoły

nie wiem kto wybieral wykonawow, ale probowal dogodzic wszystkim, czyli jak to bywa w takich wypadkach - nikogo.... nie wiem po co tez te zagraniczne gwiazdki 3 ligowe, tworzy sie z tego sopot festival dla ubogich... koncertow mniej z roku na rok, kiedys bywaly 2 tygodniowo przez cale wakacje, bylo rozorodnie i ciekawie z polskimi wykonawcami...

wreszcie coś !!!

wreszccie coś nowego ;p;p;p;p;p

ja mowie ze koncerty sa do bani, wiec na zaden nie pojde. :) a jak ktos chce isc na piwo, to lepiej na plazy wylądować, niz w miejscu gdzie bedzie sama dresiarnia....pozdrawiam:)

cos normalnego : PAWILON :-)

ciesze sie w tym miescie sa takie koncenrty nie mamy tego na co dzien wiec powinnysmy sie cieszyc ze maisto organizuje nam taka dobra ibtania rozrywke

...

te koncerty z roku na rok są coraz słabsze.Kiedyś człowiek co tydzień chodził na koncerty to był stały punkt tygodnia, teraz wybiorę się jedynie na Come.
Bardzo spadła poziom, szkoda.

hahaha

beka z tych wszystkich opini chyba luzie po 11 lat to pisza !

?

wszyscy piszą że dno, bieda itp. ale i tak większość z nich pójdzie na te koncerty. Cieszmy się że mamy to co jest.

Będzie świetna zabawa

ja się ciesze ża to własnie w moim miescie się tyle dzieje. Ludzie mamy liste przebojów w lipcu a wy ciągle marudzicie. Pobudkaaaa

o matko!

jak sie komuś coś nie podoba to nie przychodzić!
nikt wam wcale nie każe!
wy tylko narzekacie a nic nie robicie!
nie umiecie się wcale bawić przy takiej muzyce to idzcie na inna impreze, według mnie Arash jest znakomity;)

Inne tematy z forum

Tropem dinozaurów - Ferie (3 odpowiedzi)

Chociaż wymarły aż 66 milionów lat temu, to wciąż wzbudzają duże zainteresowanie. Mowa o...

Ekstremalna Droga Krzyżowa (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na piątą edycję EDK Gdynia, która będzie miała swój start 11 kwietnia 2025 o godzinie...

Nakarm ptaki z Animal Helper (4 odpowiedzi)

Czy są tu miłośnicy ptaków? Na pewno tak! Bo jak tu nie kochać tych mądrych, zaradnych i jakże...