Muzyczne Lato

29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale wypasss buahaha

udanej zabawy, taplania się w gównie- smacznego hahaha, pozdrawiam :)

Tak beznadziejny sklad 2

Tak zgadzam sie z tym ze sklad jes calkiem do bani w tym roku , no i musze powiedziec ze sama scena tez nie zachwyca mnie , wystarczy spojzec na inne miasta jak te sceny wygladaja .

pojeby

o dżeny ja tam nie byłam na żadnym z nich, ale bez przesady. Ludzie się angarzują żeby cos zoorganizować, a wy mar udzicie.. jeny .. żal !

beznadziejny skład

największa porażka lata jeśli chodzi o imprezy w gdańsku, może czas zmienić organizatora?

Global deejays i inni

mam kilka fotek i kilka filmików z tego koncertu w smugach deszczu ;)) kto chętny mogę poprzesyłać, tylko z dźwiękiem jest coś niedobrego, bo stałam blisko głośników i za dużo basów.... ;P jakby co to pisać na mejla ;)

a śledząc te wszystkie koncerty, to uważam, że właśnie ten z globalem był najlepszy:** zaproscie ich też w następnym roku, bo konccerty dają z*******e :)

beznadzieja

od początku lata śledzę i szukam gdzie tu iść się pobawić i kicha... co za syf!!! już lepiej w domu dvd oglądać i pić przy grilu z sąsiadami

beznadzieja

od początku lata śledzę i szukam gdzie tu iść się pobawić i kicha... co za syf!!! już lepiej w domu dvd oglądać i pić przy grilu z sąsiadami

ale kupa

...artystów :) beznadzieja, papka, muzyczne chwasty.
Chleb i igrzyska dla ludu!! Żeby odwrócić uwagę tłuszczy od tego co się dzieje.

Podrawiam!

brzezno wróc

z roku na rok jest coraz wieksza lipa...nie dosc ze teraz jest o wiele mniej koncertow niz dawniej to jeszcze zespoly przecietne...w zeszlym roku bylo chociaz pare osob na globalu i lady pank nie zapominajac o tlumach na scooterze a wtym roku stypa:( koncerty na bramie nigdy nie przebija dawnych koncertów w brzeznie

dno

koncert z the jest set i kcent nawet nawet... oczywiście pomijam fakt, że prawie nie było osób!!! pierwszy sektor byl zapełniony w proporcji 3/4, co świadczy o tym, że wykonawcy w tym roku w te wakacje są po prostu beznadziejni :( rok temu byli o wiele lepsi :D na scooter'a juz miejsc nie było, a w tym roku to jakas porazka :P

skład iście jak ze wsi

j.w.

dno

w tym roku organizatorzy przeszli samych siebie zarówno pod względem ilości koncertów jak i wykonawców

INFERNAL

Uwielbiam właśnie takie brzmienia.Szkoda tylko że nie mieli czasu na bis :-(

Koncert 13.07

Jeeee!!!!!!! The Jet Set rozgrzało widownie ale ja i tak przyjechałem tam dla kogo innego czyli dla - AKCENTU!!!! Chłopaki wymiatają!!!

Nie bylo chyba az tak zle :)

http://www.xeyo.eu/2007/07/14/muzyczne-lato-gdansk-the-jet-set-akcent/..

mi koncer się podobał szególnie jak akcent zaczął śpiewać

Muzyczna lipa

Szkoda jeszcze ze nie będzie dody, piaska , kaja googoo i limahl'a.

??

A tak czekałam na tegoroczne Lato z LG, jak zobaczyłam kto bedzie grał to niestety ale...zawiodłam się no! Co to za shit??

AjĆ . ! Bylo z****iscie ;D Takie gwiazdy jak akcent powinny czesciiej do nas wpadac ;D oni umieja rozkrecic atmosfere. ;P The jet set zanudzali . . na poczatku troche ;D ale poz iej juz sie . rozkrecilo . ;D super koncert. :)

Super koncert !!!

Jet Set też był fajny ale najlepszy Akcent, była gorąca atmosfera:D
Najl;epszy jest Adrian..hehe no troche z achudy ale w sumie to nawet fajne te chłopaczki z Rumunii.
Pozdrowienia dla Rumunii i Akcenta !!
Było booo00))skkO!!

Inne tematy z forum

Pomerania MTB Żukowo (3 odpowiedzi)

Trzecia edycja MTB Pomerania Maraton 2025 zawita do Gminy i Miasta Żukowo (10 km od Trójmiasta)....

#RUNinSOPOT Granicami Sopotu (4 odpowiedzi)

Po serii zmagań w ramach cyklu #RUNinSOPOT po Plaży rozgrywanych na trasach liczących 4 oraz 6...

Kicia Kocia powraca do Garnizonu (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na warsztaty z prawdziwą Kicią Kocią! Już w sobotę 1 marca najsłynniejsza kotka...