Muzyczne Lato

29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA CHCĘ KRZYSZTOFA KRAWCZYKA heheh

w tamtym roku fajnie sie bawilam bylam na koncercie the jet set ,global deejays i danzela bo to byly w ten sam dzien 3 zespoly takze luzzzzzzzzz. Moim zdaniem powinni zaprosic tam peje i slums attack- fajnie jest na jego koncertach ostatnio mieli koncert w moim miescie- TCZEW z****ioza bylo nawet z icemanem flirtowalam heheh bo zagadal do mnie . Powinni tez zaprosic jakies zespoly takie min jak wiekszosc osob lubi a nie jakich "panków" heheh bo ci co takiej muzy sluchaja to tylko ubieraja glany i wina tanie pija i jeszcze chodza na jakies denne melanze.A tak wogóle to te koncerty powinny trwac dluzej a nie ja z Tczewa ledwie co przyjade a tu koniec juz jest i zespoly zwijaja sie do domu taka jest wlasnie moja opinia

kupa

Powiem tak w tym roku nic dobrego...
Powini zapraszać więcej gwaizd muzyki elektronicznej(house,trance)bo to się trójmieście sprawdza...a nie jakieś comy,Pawilony czy The Jet Set...

SAM JESTES NIC SENSOWNEGO

STUL PYSK JAK SIE NIEZNASZ NA MUZIE TECHNO I HIP HOP RZADZI KMIOCIE

ŻaL

przepraszam ie kolego nizej ale tenn hip-hop nie byl tandetny .. :/
widac ze ktos tu sie nie zna na muzuzyce a mowi ...nieladnie .. ;//
sory ale denerwuje mnie takie coss bo to poprosu zal.pl ...

;)

żenada

dlaczego w tym roku nie zagra nic sensownego?sama techniawa, tandetny hip-hop i disco polo pokroju ich troje.Zenada!!! jedynie coma daje rade chociaz to tez juz od dawnaz komercha i dobrze brzmi tylko na plycie(w dodatku tylko na pierwszej).czas uciekac z tego miasta...:(

;D

Koncert .. udany .
szkoda ze pogoda lipna .Ale było fajnie .

xD

alalalal

Warszawki deszcz pokazal ze ciagle pada ;]

koncert wyszedl ;]

LIPA

ZEBY CHOCIAZ RAZ NA TYCH KONCERTACHA BYL JAKIS DOBRY POLSKI HIP HOP TO BYM BYLA ZADOWOLONA.

lepiej jutro na długa isc :)
-habakuk bedzie wykonywac piosenki Kaczmarskiego :)
- masala sound system
-malenczuk
:]

farba przed coma :]

dobry zart :]

a już jutro COMA

Bezsens

Dlaczego te koncerty sa w piatki? Powinny byc tylko w soboty .Ludzie nie którzy pracuja w piatek i nie maja sily isc na koncert nawet gdyby bardz chceili;/

dzisiaj Tede

Zaj....sty składzik dzisiaj w Gdańsku - oj będzie super koncercik

Zagadzam się

Koncert Arasha był fenomenalny, ludzie mamy gwiazdy z list przebojów - a wy cały czas biadolicie - ot taka polandia.

dzisiejsze imprezy

siema.jest dzia jakas ciekawa impreza w gdanku
gdzie bedzie mozna sie dobrze zabawic
bo oprocz bramy oliwskiej
nic ciekawego bynajmiej ja nie widze
bede wdzieczny za informacjenie

Marta

poracha jak nic, kiedys koncerty byly 2 miesiace a teraz to sa jakies kpiny, pozatym w Brzeznie i tak bylo najlepiej.... wszytskim sie podobalo tylko jak zwykle nie tym z gory... :)

Arash

koncert Arasha był fenomenalny, żadnych playbacków, otwarcie na publikę,
bardzo bardzo udany wieczór, choć trochę koncert za krótki ;)

a

niektorzy to chyba nie wiedza co mowia..zazdroszcze wam gwiazd! bo do mojego miasta jeszcze nigdy nie przyjechał nikt z zagranicy...

http://www.pawilon.art.pl/

chlopcy nie narzekajcie

naprawde - zamiast tego znajdzcie inne miejsca gdzie jest fajnie. np. w czwartki (czyli dzis) gra w Kawiarence pod Zaglami w Sopocie facet na gitarze. Jest super! No i potrzebujemy chlopakow, bo przychodza same dziewczyny i nie ma sie kto nami zajac :-)

Inne tematy z forum

Rozpoczęcie Sezonu Klasycznie 2025 (12 odpowiedzi)

Sezon 2025 - czas start! Nadszedł ten wyczekiwany przez wszystkich miłośników klasycznej...

Studniówka V Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Żeromskiego (3 odpowiedzi)

Studniówka V Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Żeromskiego w Gdańsku odbędzie się 8 lutego...

Kasia Kowalska - 30 lat Gemini Pol'and'Rock (6 odpowiedzi)

Jedna z najbardziej cenionych polskich wokalistek zaprasza na wyjątkowe koncerty 30 lat Gemini...