Muzyczne Lato

29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lipa to mało powiedziane co roku gorzej...brak słów

co to wogole ma byc?!

Nic z tych rzeczy mi sie nie podoba. Moze jak sie upije to pojde na ktorys z tych koncertow;) Kiedys to bylo na co isc. Fakt ze jest coraz gorzej!

Proszę bardzo stały bywalcu:

Kult, Kukiz + piersi (ale niech nie grają nowych kawałków), Dezerter, Armia, Raz Dwa Trzy, Plebania.. Wymieniać dalej?

Same mendy na tym forum :)

Dajcie proszę sój zestaw wyko0nawców - przez duże W - barany

syf do kwadratu

tylko idiota mógł wybrać takie zestawienie "zespołów"...syf syf syf syf

rozczarowanie....?!

z roku na rok jest coraz gorzej... niedość że cała imprezka trwa coraz krócej to wykonawcy są coraz mniej zachęcający. Niech ich troje też gra i niech grają boys'i ale jak sie organizuje tak mało koncertów to przynajmniej powinno sie zapraszać wykonawców konkretnych a nie zespoły z jednym przebojem tak jak mezo czy jet set... :/ gdzie Lady Pank, Perfekt!? jak ten "festiwal muzyczny" bedzie przyjmował takie zespoły z coraz to niższej półki to później nikt znany i szanowany w branży nie będzie chciał w Gdańsku grać! niech bilet nawet i kosztuje 10 zl ale niech grają zespoły które coś naprawdę potrafią a nie cała oprawa muzyczna idzie z playback'u a wokalista umie tylko powiedzieć "jesteście zaje... " bo to już dawno przestało imponować!

ale lipa

ten rok to wielka muzyczna kupa
nic ciekawego

Wymieklem:)

Przeczytalem gdzieś niżej taki wpis "Ich troje!!! Przypal i wiocha co za baran ich zaprosil . DAJCIE ZYC!!! TEGOROCZNI WYKONAWCY TO JEDNA WIELKA LIPA!!!!! SZKODA CZASU . A GDZIE STACHURSKI!!!" Normalnie wymieklem ze smiechu

Jest źle

Tylko Coma z tych zespołów mi się podoba. Reszta to wielkie gówno.

Blleee

Boze co to za ścierowo! Nuda nuda ile razy mozna ogladac to samo ?? I na dodatek znowu the jeet set zygac mi sie chce jak ich słucham maja dwie pisoenki które caly czas spiewaja :(

coma

a pawilon co graja? jak reggae to spoko...ale watpie;) Coma wielka!!!!!!! tylko to!reszta zalosna

super muzyczne lato

jak koncert byly w brzeznie to bylo super i byly przez cale lato . Nie dosc ze koncertow malo to jeszcze jakies pisofszity graja .lepiej juz nie bedzie bo co roku jest gorzej

PAWILON jest z*******y.

Pech!

No własnie.....Coma i Markowska.....moja 8 letnia córka nawet tylko na te koncerty chciała sie wybrać,bo reszta to ...cóż...miernota.....:/.....Nie dość,że pogoda do d...to jeszcze lipa sie dzieje w Gd...oj straszna lipa....aż przykro....:(

Przestańcie !

Luuudzie !. Cieszcie się ze wgl coś jest !. Moim zdaniem zespoły są spoko i jakoś to będzie. Dla moze kazdego cos dobrego . Jest ok. 5 zł to nie majątek dajcie na luuz !. niektore tego typu imprezy są jeszcze drozsze .

Dobrze ze jestem w te dni w trójmieście ;D Bede na pewno na Akcent i Infernal oraz Hity na czasie ;D

PzDr i milej zabawy ; )

el

Polecam zespol PAWILON :)

porazka!

co to ma byc? ...eee.. szkoda gadać

RATUNKU

Ja piernicze co jest grane!! Ludzie jak mozna bylo zaprosic tylu niewartosciowych wykonawcow!!! I jeszcze ich troje rany julek to dobiero porazka. Z roku na rok jest coraz gorzej i tego nie da sie ukruc. Chyba sie wyniose z tego miasta na ten czas:-(

żałosne

żałosni wykonawcy, żałosne koncerty i jeszcze 5 zł za wejście... nie wiem, co się dzieje, ale dzieje się coraz gorzej. Kiedyś 'muzyczne lato" trwało całe dwa miesiące, a nie tylko jeden miesiąc. No i przede wszystkim byli zapraszami jacyś przyzwoici wykonawcy, a nie to co w tym roku. żal patrzeć na to co się w tym mieście zaczyna dziać.

słyszałem że Farba ma wystąpić w sobotę, przynajmniej tak jest napisane u nich na stronie www.zespolfarba.com

Inne tematy z forum

Tarja Turunen i Marko Hietala (3 odpowiedzi)

Tarja Turunen i Marko Hietala na wspólnych koncertach w Polsce! Znani ze swojej działalności w...

Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary (15 odpowiedzi)

Kto nie zna takich przebojów jak choćby: ,,Nie zadzieraj nosa'', ,,Takie ładne...

Unkle Ronin Live (18 odpowiedzi)

UNKLE - legendarny brytyjski zespół na dwóch koncertach w Polsce! 18 marca 2025r. wystąpi w...