Muzyczne Lato

29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tede...

fajnie ze Tedzio przyjedzie....
ale tak to kicha...
kiedys trwaly koncerty 2 miesiace co weekend...
a teraz ;/
ich troje ? przepraszam... ;/

Arash! ;*

Do której jest ten koncert?

KICHA

W TYM ROKU KICHA Z ROKU NA ROK CO RAZ GORZEJ

GLOBAL DEEJAYS

polecam polecam polecam, w zeszłym roku dali naprawdę odjechany występ, za 5 zł aż się opłaca iść;D, co do reszty ... za 5 zł myślę, że warto pójść jeżeli ktoś lubi danego wykonawcę.

co to ma byc???

beznadzieja, z roku na rok sa coraz gorsi wykonawcy a bilet sa coraz drozsze, i my mamy placic za taka kiche???? porazka

łeee

jaka kicha wogóle szok co to ma byc z roku na rok coraz denniejsze zespoły sa!

;)

yy sorki 27.07 a nie 30.07

;)

Ja idę na Hity na Czasie.Chciałabm iść dziś na Arasha ale nie mogę ;( Chyba jak będzie Kombi to zatkam uszy...Dobrze że nie będę w Gdańsku 30.07. Bym chyba ogłuchła Ich Troje-to ma być fajne?? !!

Arash :))))) to jest to!

:)

pytanie?

ej do ktorej jest ten koncert co dzis ma byc. arash?

Juz dzisiaj 20:00

ARASH, ARASH, ARASH - widziałam go na lotnisku - chyba miał ze sobą z 5 ochroniarzy, a cały zespół z solistką normalnie sobie szli, mam autografy :)

Nie jest tak źle...

Tak naprawdę to trudno dogodzić wszystkim, poza tym cieszmy się że możemy za 5zł iśc na koncert (: Mi się podoba tylko Infernal, Global dejays, Tede, kołcz i kiełbasa ;PP Jak nie chcecie to nie idźcie, nikt Was nie zmusza (-_-) Ale Ich troje to żeczywiście porażka :|

Koncert życzeń

A czego wy wszyscy spodziewacie się za 5 zetongów. Kto chce grać koncerty do browara? Chesz dobry koncert to trzeba zapłacić!

hahahaha

ale bieda! smutne

mc MPZ

Wow fajnie bedzie Tedzio..
Ale mezo ??? i ich troje to to talna porazka :/

i love us5

same klasyki beda, jush nie moge sie doczekac. czy wy tesh przyjdziecie. a tak wogole skond klikash???

KATASTROFA

MASAKRA ... WIEKSZEJ CHAŁY SIĘ NIE DA ZEBRAĆ W JEDNYM MIEJSCU!!! WIELKA KUPA A NIE KONCERTY!!!

No fajnie, że COMA, ale...

No fajnie, że zagra COMA, bo to jedyny znośny koncert w tym roku, ale coś nie za często ta Coma gra w Trójmieście, który to już ich koncert u nas w ciągu ostatniego roku? A co do całego składu, to nie ma co narzekać, ostatnio u nas organizacja takich imprez schodzi na psy (vide tegoroczny SCF, gdzie najlepszy koncert dał moim zdaniem Kukiz - nie, żebym go nie lubił, ale są w Polsce lepsi, chociażby Kult, który zagra do truskawek w niedzielę)

Kiełbasa

Jesss. Nareszczie zobacze kiełbasę na scenie a nie tylko w mięsnym...

syf jakiego mało

odkąd koncerty przeniosły się na Plac Zebrań przestałem chodzić. z roku na rok jest coraz gorzej. niedługo na scenie będa występować gwiazdy Disco Polo. co za żenada.....

Inne tematy z forum

Candlelight: Best of Queen - koncert w świecach (3 odpowiedzi)

Koncerty Candlelight przyciągają tysiące widzów w miastach na całym świecie. Skąd ta popularność?...

Grubson MTV Unplugged (4 odpowiedzi)

Grubson powraca do Gdańska z wyjątkowym koncertem MTV Unplugged! Już 15 kwietnia 2025 roku o...

Ewa Bem - Loves The Beatles (12 odpowiedzi)

Ewa Bem to niepowtarzalna barwa głosu, swing i feeling, sceniczna charyzma i autentyczność....