Muzyka Swobodnie Improwizowana - prezentuje Michał Gos

26.08 niedziela godz. 21:00 - Muzyka Swobodnie Improwizowana - prezentuje Michał GosPapryka zaprasza na kolejne spotkanie z muzyka improwizowaną, tym razem wystąpią:Madzia Dynia - ruchDanusia Kiewłeń - wizualizacjePiotr Pawlak - gitaraJakub Noga - sitharRadovan Jacuniak – basMichał Gos - perkusjaPiotr Pawlak- 1989 współpraca z gdańskim zespołem Bielizna.- 1992 wraz z Ryszardem Tymonem ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klub na poziomie...Przynajmniej tak mi się wydawało do wczoraj(tj24.08.07).Jednego dnia dobrze się bawisz,zostawiasz masę pieniędzy,to dnia następnego możesz nie wejść z powodu mało zabawnego i źle wychowanego dzieciaka stojącego na tzw."bramce".Powód???NIE,BO NIE...I nie liczcie na to,że usłyszycie:"Bardzo mi przykro,ale Pan(i) nie może wejść".Tylko:"A ty dokąd?".Pozdrawiam sympatyczne barmanki i barmanów,całą obsługę z pominięciem TEGO PACHOŁKA PRZY WEJŚCIU.Moja noga prawdopodobnie więcej tam nie postanie,no chyba, że szanowny właściciel zlituje się nad tym GŁĄBEM W DRZWIACH i nie będzie wystawiał go więcej na pośmiewisko imprezowiczów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Conflict (6 odpowiedzi)

Conflict to brytyjski zespół anarcho-punkowy, pochodzący z Eltham w południowym Londynie. Powstał...

LECHIA Gdańsk - Zagłębie Lubin (4 odpowiedzi)

Lechia Gdańsk ponownie staje do walki o ligowe punkty w Ekstraklasie! W niedzielę, 11 sierpnia o...

Międzykulturowy festyn rodzinny Dom (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na III edycję festynu międzykulturowego Dom/Дім. Po raz kolejny możemy łączyć kultury...