Muzyka bez granic

Temat dostępny też na forum: Muzyka bez granic
Sala Kameralna na Ołowiance
Koncert gościnny - Muzyka bez granic
Irina Dorofiejewa i Teatr Piosenki
laureatka Festiwalu Piosenki Rosyjskiej w Zielonej Górze (nagroda za przebój festiwalu)
Mecenat: Konsulat Generalny Republika Białoruś w Gdańsku
Bilety w cenie:
Kategoria 1. - 35/30 zł
Kategoria 2. - 25/20 zł
Kategoria 3. - 15/10 zł
Kategoria 4. - 10 zł
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

muzyka nie zna granic

Właśnie wróciłam, dawno nie bawiłam się tak dobrze (chociaż to nie jest najodpowiedniejsze słowo). Było cudownie! Polecam gorąco! Zachęcam wszystkich ceniących muzykę klasyczą, jazz ....Wspaniale głosy wokalistek i wokalistów. Orkistra prezentuje wysoki poziom artystyczny pomimo młodego wieku. Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy.

no nie wiem. Po nco Ci świetni wokaliści śpiewali przez mikrofon. Tylko zniakształcał ich fantastyczne głosy mówie o głosacxh operowych a nie szansonistek

Było cudownie, lirycznie i rozrywkowo, klasycznie i nowocześnie. Po prostu serce się radowało przy tej muzyce. Piękne i niezapomniene przeżycie.

Inne tematy z forum

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...

Łukasz Łyczkowski Band (3 odpowiedzi)

O 19:30 koncert Łukasz Łyczkowski Band! Finalista The Voice Of Poland, współpraca z Leszek...

Wielka giełda winyli, płyt CD i kaset (10 odpowiedzi)

Drodzy kolekcjonerzy i melomani.Niedługo minie już dekada odkąd spotykamy się na giełdzie...