Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni automatycznej? Nie chodzi mi tu o szczyt wykorzystania myjni bo wiem, że zajmuje stanowisko, ale chociażby godziny poranne czy wieczorne - myjnia, na ktorej nie goni ochroniarz/obsługa. Większość myjnia zakazuje mycia swoimi preparatmi :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na zaspie jest myjnia gdzie nikt nie wnika , mozesz w godzinach wieczornych myć autko choćby i dwie godziny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Często zastanawiamy się, jak efektywnie można połączyć różne aspekty życia zawodowego z codziennymi obowiązkami, takimi jak choćby mycie samochodu w myjni bezdotykowej. Dla mnie kluczowe okazało się znalezienie odpowiedniej równowagi, co udało mi się dzięki portalowi, który oferuje elastyczne propozycje pracy w branży budowlanej. Osobiście korzystam z https://vavsynergy.com/ru/job-category/stroitelstvo/ gdzie znalazłem oferty umożliwiające zarówno rozwój zawodowy, jak i dostosowanie godzin pracy do własnych potrzeb. Dzięki temu mam więcej czasu na załatwienie spraw osobistych, jak choćby regularne wizyty w myjni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

JAKI MOTOCYKL (31 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

gdzie naprawić auto po stłuczce? (18 odpowiedzi)

może polecicie jakiś warsztat?

Hummer H2/H3 (75 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...