Zauważyliście ze na myjni w Bojanie za tryb mycia aktywna piana za złotówkę myjemy auto przez 30 sekund a nie 60? To jedyna myjnia która znam która praktykuje taki system , zawsze przelicznik jest 1 zł - 60 sekund.
Czas to jedno, ale ta aktywna piana zanim poleci to mija 1/3 zapłaconego czasu.
W Chwaszczynie sprawdzałem z ciekawości jest może dalej ,ale dużo szybciej piana leci za 1 zł. pryskam całe auto (w Bojanie 1/2).
Panie właścicielu trochę na jakość , a nie na ilość.
Trzeba by bylo ten problem gdzies dalej poruszyc moze prasa , telewizja, to jest temat na glowne wydanie wiadomosci przeciez , bo problem jest dosc powazny
Jeśli jest napisane 50 s, a mycie trwa tylko 30 to piszcie reklamacje do właściciela. To jest zwykła usługa i jako taką możecie reklamować jako niewykonaną.
Do ~ooo
Chodzi nie o czas tylko jakość usługi za określoną kwotę. Czytaj posty. Aktywna piana jest po kilkunastu sekundach od uruchomienia.
Czyli płacisz za kapiące coś.
Jeśli ma być 50s to niech właściciel przedłuży działanie o tyle czasu ,aby ta piana była faktycznie tyle sekund ile jest w informacji.
I będzie OK.
kwestia umiejetnosci mycia bo pianą oblejesz auto w 15 sekund ( wtedy chwile trzeba poczekać by zaczęła działać- czytaj wykonała swoje zadanie i weszła w reakcje z syfem) i szczerze mowiac jedna z najlepszych myjni, szczotki na myjniach tylko rysuja lakier a jeśli auta nie można umyć piana i lancą to chyba czas wybrać się na myjnie ręczną.....i zapłacić 3 razy więcej usługa wykonana kompletnie i nie ma powodu do narzekania......no chyba tylko że w portfelu wiele mniej pieniążków zostało...
Ja już w Bojanie samochodu nie myje Chwaszczyno jest 100 x lepsze jest szczotka, piana za 1 zł, czas każdej funkcji jest dłuższy POLECAM NOWĄ MYJNIE W CHWASZCZYNIE.
Kiedyś jak myłem samochód zagadałem w tej sprawie do właściciela (kręcił się po terenie) i wniosek był jeden ....