NAJGORSZA OBSŁUGA NA ŚWIECIE!

Ja mam dużo cierpliwości ale to jest CHLEW nie restauracja!! Po 1 pani "kasjerka" robiła niesympatyczną znudzoną minę i arogancko i lekceważąco się odzywała gdy zadałam pytanie jakie pizze są w promocji (promocja pizza za 5zł która mnie i moich przyjaciół skłoniła do wizyty w tellepizzy- ŻAŁUJĘ!) postanowiliśmy sie nie zrażać podziękowaliśmy i zajęliśmy miejsce, na naszym stoliku nie było menu gdybyśmy chcieli zamówić coś jeszcze (najwyraźniej mieliśmy sobie szybko pójść - co też później zrobiliśmy) stoliki były brudne a na podłodze widniały resztki jedzenia po innych klientach- KOSZMAR! Pani Kelnerka po 15min przyniosła 2 pizze myląc nr który podała mi kasjerka (wspaniała pamięć godna trampka- było mało ludzi!) w końcu zostawiła je stygnące w związku z czym znajomi żeby nieelegancko nie jeść osobno jedli ZIMNĄ! bo kolejne 3 zostały przyniesione dużo później! Kelnerka nie raczyła zapytać która pizza jest dla kogo- położyła JAK LECI! W ŻYCIU TAM NIE WRÓCIMY! Ciasto było ohydne, niedopieczone co biorąc pod uwagę czas jest jakąś totalną pomyłką! NAJGORSZA PIZZERIA W MIEŚCIE!!! Smak pizzy z mrożonki, higiena chlewu i obsługa ... brak mi słów!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NAJGORSZA OBSŁUGA NA ŚWIECIE!

Teraz tak nie jest byłem tam i jest spoko nowa obsługa nowy właścieciel całkiem spoko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2