NAJLEPSZE W TRÓJMIEŚCIE! :)
Zdecydowanie polecam ELKA SCHOOL wszystkim, którzy myślą o kursie na prawo jazdy. Cieszę się, że wybrałam właśnie tę placówkę. Wszystko jest dokładnie tak, jak się tego oczekuje podczas zapisywania na kurs. Wykłady prowadzone w miłej atmosferze przez wyszkolone osoby, które prowadzą lekcje w bardzo ciekawy sposób i co najważniejsze, w skuteczny sposób, gdyż potem zdajemy sobie sprawę z tego, że nie ma potrzeby douczania się czytając książki itp, gdyż całą potrzebną wiedzę zdobywamy właśnie na tych wykładach.
Właściciele: Agnieszka i Wojtek- bardzo uprzejme i kompetentne osoby, z którymi bezproblemowo ustali się wszystkie szczegóły odnośnie terminów, instruktora itp.
Mój instruktor, Pan Bolesław, sympatyczny człowiek, a przede wszystkim człowiek z pasją. Robi to co lubi, przez co jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze, a dwie godziny mijają jak 20 minut. Przy tym wielka umiejętność nauczania i tłumaczenia każdego manewru. Wielkim plusem jest także indywidualne podejście do każdego kursanta. Cierpliwość, rady i przyjazna atmosfera sprawiają, że człowiek bardzo szybko nabiera pewności za kierownicą.
Podsumowując, gdybym musiała wybierać jeszcze raz, wybrałabym ELITE SCHOOL :)
Właściciele: Agnieszka i Wojtek- bardzo uprzejme i kompetentne osoby, z którymi bezproblemowo ustali się wszystkie szczegóły odnośnie terminów, instruktora itp.
Mój instruktor, Pan Bolesław, sympatyczny człowiek, a przede wszystkim człowiek z pasją. Robi to co lubi, przez co jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze, a dwie godziny mijają jak 20 minut. Przy tym wielka umiejętność nauczania i tłumaczenia każdego manewru. Wielkim plusem jest także indywidualne podejście do każdego kursanta. Cierpliwość, rady i przyjazna atmosfera sprawiają, że człowiek bardzo szybko nabiera pewności za kierownicą.
Podsumowując, gdybym musiała wybierać jeszcze raz, wybrałabym ELITE SCHOOL :)