NAKARM PSA KLIKNIĘCIEM!!!!!!!!!!!!

Hej ludzie,ruszyła akcja pomocy psiakom -w tym roku schronisko w Gdyni i Bydgoszczy.OKAŻCIE SERCE.To zajmuje sekundę dziennie i nic nie kosztuje.Przekaż informację komu sie da
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NAKARM PSA KLIKNIĘCIEM!!!!!!!!!!!!

CO ROKU WYSYŁAM 1% NA SCHRONISKO W GDYNI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w tym roku wysyłam tez moja matka tez od paaaaru lat
i zawszse dostaje kartke na swieta to mile

TO SUPER,JA TEŻ WYSYŁAM I ZAWIOZŁAM KOCE,ALE TERAZ KLIKNIĘCIE NIE KOSZTUJE NIC WIĘC PRZEKAŻCIE DALEJ

Św.Franciszek zapewne błogosławi wszystkich, którzy pochylają się nad naszymi mniejszymi braćmi:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zatemspraw

zatem spraw ,aby i Ciebie błogosławił

http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw

Nasza polityka odnośnie schronisk jest niedorzeczna. Nie ma funduszy zeby zwierzakom zapewnić godziwe warunki życia, schroniska są przepełnione, a zwierzaki w nich nieszczęśliwe. Naprawdę lepiej by było gdyby po jakimś czasie pobytu w schronisku zwierzęta były usypiane, a nie męczyły się, bo nam "zasady moralne" nie pozwalają tolerować ich śmierci, ale pozwalają nie myśleć o ich cierpieniu. Zaoszczędzone pieniądze można byłoby poświecić na polepszenie warunków, w których przebywają zwierzęta. Plus, co wydaje mi się bardzo ważne, akcje mające na celu sterylizację zwierząt i wtłoczenie ludziom do głowy, żeby nie rozmnażali zwierzaków bez potrzeby, jeśli nie wiedzą co z nimi potem zrobić.

Inne tematy z forum

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...