NAPISZE WAM TAK

Praca jest ale pracodawcy w ciula lecą np; ostatnio pracowałem za 10 zł godzina ale do czego zmierzam , umowa brak , przeryw tylko 30minut na 10 godzin pracy aż 1 przerwa o 10;00 , traktowanie ludzi pracy np; koleś jeden zdeklarował że wniesie płyty gipsowe na 3 piętro sam i co? zmęczył się wiadomo zobaczył go kierownik że akurat stoi i go zwolnił z pracy to jest w porządku pytam??????? wiele przykładów mogę podać.
Zarobek brak umowy to znaczy brak płatności zus np;20 osób zatrudnionych na czarno i co mamy? około 20tys. zysku firmy prawda????? zapytacie a gdzie kontrola inspekcji pracy powiem wam śmiechu warte 500zł kary???????podskoczysz za umową a kopa dostaniesz taka jest teraz Polska czyli niewolnik miał kiedyś lepiej ....ponieważ dostawał wodę by nie padł w upałach ,a u nas kup sobie sam bo koszta duże i niewolnik dostawał jeść by mieć siłę dalej pracować a u nas nie wypłacą ci kasy lub taka stawka że na chleb i godne utrzymanie brakuje.. Gdzie godność i szacunek dla pracownika pytam??????
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NAPISZE WAM TAK

Doczytałem tylko do "umowa brak".

Dalej nie ma sensu czytać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

bo pewnie jesteś jednym z tych cukierkowych pracodawców, którzy męczą się przy przeczytanym 9 czy 10 wyrazie...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko że Ty nie umiesz pisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak jesteś bucem, który daje się wykorzystywać, to czyja to wina?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?