NFZ i Miladent totalna porażka

Jeśli myślisz że będziesz miał dobrze zrobione zęby na NFZ w Miladencie na Garncarskiej to odrazu stanowczo odradzam!!!Totalna porażka,celowo robi Pan dentysta tak aby pacjent jednak za plombę słono zapłacił,nie ma sensu jeździć i tracić czas,bo to że boli Ciebie ząb to napewno wina plomby NFZetowskiej! Podejście Pana Doktora i służenie "dobrą radą"że przecież ząb zrobiony przez niego prywatnie nie boli,to ewidentny przykład na to że w jego interesie jest to żeby zęby były chore a nie zdrowe.Jak można dobrze wyleczyć zęba w 15min?Zero starania się bo i tak pacjent wróci...koszmar i totalna porażka!Naprawdę!Stanowczo odradzam!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NFZ totalna porażka

Od tygodnia jestem na tabletkach przeciwbólowych.Wychodzi mi ósemka,od poniedziałku 08.07.2013 szukam w Żarach gabinetu stomatologicznego który by mnie przyjął na NFZ,niestety wszędzie urlopy,a tam gdzie mogą ewentualnie zarejestrowac to dopiero wrzesień i pazdziernik.Mam pytanie gdzie się podziewają nasze pieniądze,w końcu płacimy składki. Wychodzi na to że składki które płacimy to haracz dla naszych rządzących.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1