NIE NIE NIE

Niestety, ale muszę odradzić salon Agata Meble (ul. Przywidzka, Gdańsk) wszystkim zainteresowanym zakupem mebli. 5.04.18 zamówiłam narożnik, zapłaciłam całość od razu, 6 tygodni oczekiwania i... przyszedł nie ten mebel. Nie to obicie, nie ten kolor... Nie wiem czy model był właściwy, bo nawet nie rozpakowałam mebla. Dodam też że tydzień wcześniej dostałam informację o planowanej dacie dostawy mebla, oczekiwałam i do 18:00 godzny tego dnia nikt (!) się do mnie nie odezwał, żeby powiedzieć, że kanapy jeszcze nie ma w salonie... Nie wspomnę już o tym, że dodzwonienie się do salonu graniczy z cudem. Także niestety odradzam całego serca każdemu zakupy w tym salonie. Oferta jest niezła, niestety obsługa i ww opisana sytuacja jest skandaliczna i całkowicie dyskwalifikuje ten salon. Nie mają absolutnie żadnej kontroli jakości, nikt nie sprawdza poprawności zamówień. Straciłam 6 tygodni, czas i nerwy, na szczęście pieniądze oddali. NIE POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kupowaliśmy w tym salonie agaty ze dwa tygodnie temu łózko z tapicerowanym zagłówkiem. Samo zamowienie na miejscu przebieglo bezproblemowo. Panowie na miejscu bardzo mili. Dowieźli też w całosci zgodnie z zamowienie terminowo na za tydzien jak sie umawialismy. Przy skladaniu nie bylo klopotu. Wszystko na bazie instrukcji dalo sie poskrecac, czesci wszystkie byly w pudle... Dla mnie do polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0