NIE POLECAM KERATYNOWEGO PROSTOWANIA
Kupiłam na Gruperze kupon na keratynowe prostowanie włosów za 200 zł i niestety te pieniądze poszły w błoto:( Efekt miał się utrzymać 3 miesiące a nie wytrzymał nawet 3 dni...Lokal sam w sobie niezbyt piękny, Panie bardzo się śpieszyły, miało to trwać 3 godziny a trwało ok 1 godziny. Pani fryzjerka powiedziała mi, że to keratynowe prostowanie to bardziej odnowa włosów niż prostowanie, to po co w takim razie proponowała mi zakup u nich szamponu i odżywki specjalnie po keratynie? Najgorsze jest to, że ja już miałam kiedyś keratynowe prostowanie które trwało ze 3 godziny i utrzymało mi się kilka miesięcy!!! Tym razem efekt prostych włosów nie wytrzymał nawet 3 dni, bo zaczeły się wyginać mimo ze nie myłam ich przez pierwsze 3 dni i używałam specjalnych produktów. Niestety, czuję się jakbym wyjęła z torebki 200 zł i wyrzuciła do najbliższego kosza na śmieci...Nikomu tego nie życzę i nie polecam, bo to po prostu oszustwo na 200 zł...chciałam zaoszczędzić, a tylko straciłam kase...Do Pań z tego salonu: nie wstyd Wam tak oszukiwać ludzi? Ciekawe czy same chciałybyście być tak oszukane...