NIE POLECAM TEJ FIRMY!

Kupiłam meble w październiku tego roku, czekałam na nie 2 miesiące, bo firma zapomniała o moim zamówieniu. Wykonałam setki telefonów, nie chciano mi nawet udzielić żadnych informacji, zwodzono w jakim terminie meble dostane. Ponadto nawet nie chciano mnie skontaktować z dyrektorem sklepu, kierownikiem, żadnego nazwiska, czy numeru telefonu. Każda osoba, z która się kontaktowałam udzielała mi innych informacji. Jedna osoba mówiła, że meble dostane do 18 grudnia, za 2 godziny termin zmienił się na ostateczny na 23, a dostałam je 30. Więc naprawdę świetne święta mi zapewniono. Totalnie nie liczą się z ludźmi. Naprawdę w tej firmie nie ma żadnej organizacji, pracują tam ludzie niewiarygodni i niekompetentni. NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE POLECAM TEJ FIRMY!

zamówiłam narożnik capri 8tygodni temu i ciagle mnie zbywaja ze dzis juz bedzie a do tej pory nie dojechał nie można skontaktować się z kierownikiem dla mnie masakra nawet nikt nie dzwoni zeby mnie poinformować kiedy dostarczą o jakieś informacje samemu trzeba dzwonić firma jest nie odpowiedzialna nie kupujcie tam tragedia

Re: NIE POLECAM TEJ FIRMY!

szukam osób poszkodowanych przez firm ''soft mebel '' Gdynia.
Postanowiłam , jeśli się uda wytoczyć zbiorowy proces tej firmie
aby uchronić inne osoby jak też mieć poczucie ,że w Polsce nie wszystko uchodzi na ''sucho''. Chcę wierzyć,że nasze prawo chroni konsumentów także konsumentów...

Inne tematy z forum

Artur - ocena (3 odpowiedzi)

Niska cena w stosunku do usługi którą wykonała firma super polsecam

Anit Saraf - ocena (3 odpowiedzi)

My all time favorite.

Gosia - ocena (3 odpowiedzi)

Jestem niezwykle zadowolony/a z usług tej firm Ich profesjonalizm, dokładność i punktualność są...