NIE POLECAM!! strata czasu
Nie polecam jeśli chodzi o wysyłkę dużych paczek np. palet. Do firmy zadzwoniłem dzień wcześniej, wszystko ładnie i pięknie, obsługa miła, zamówiłem kuriera na godz. 10-12 z zaznaczeniem, żeby najlepiej przybył ok godz.12. Godz. 12:00, paleta przed klatką przygotowana do zabrania, dzwonek do drzwi, otwieram-pan z BPS. Myślę sobie "ale solidna firma", nie powiem byłem zaskoczony, ale zaskoczony na minus gdyż pan z BPS owszem przybył, ale tylko wypisać list przewozowy i skasować pieniążki za wysyłkę! Oczywiście dopytuję się co i jak z kurierem, kiedy będzie itd. a pan szybkim krokiem zmierzającym do wyjścia rzucił "że nie wie, bo to z innej firmy będzie kurier, gdyż oni nie mają samochodów, którym mogliby zabrać paletę!! SZOK! Patrzę na kwit, zlecenie dla firmy DHL. Dzwonię więc do biura obsł. klienta firmy BPS i pytam o co kaman, że zamawiałem kuriera na 12 a tu okazuje się, że będzie kurier z innej firmy i nie wiadomo o której godzinie. Miła pani zaczęła przepraszać i oznajmiła, że kurier będzie ok 13:30 a na pytanie z kim ustalali tą godzinę odpowiedziała: "godzinę ustalała CENTRALA!!" Oczywiście nikt mnie o tym nie poinformował, a kurier przybył o godz.15. Istne jaja...