NIE POLECAM

kupilem szambo fajnie przyjechali zaplacilem 4tys im + 320 za koparke wsio ladnie pieknie. po tygodniu woda po kostki w szambie. SZAMBO NIE SZCZELNE. przyjechali po wielkiej łasce wymienic szambo juz nie pisze jakie mielalem z nimi przeboje po drodze. wymienili w ramach reklamacji mieli zaplacic za koparke i dac nowe szmabo na koparke wzieli 200zł co wyszlo 700zł ;/ a drugie szmabo tez przeciekało ... ... ... dluga historia GENERALNIE BUBLE ROBIA kiepsko je mieszaja i sie tylko i wylacznie nadaja na garnek na zupe te szamba. zatamowalem im wyjazd osobowka "pogrozilem" przyjechal szef oddal kase za wszystkie wydatki i zesmy sie rozstali. Nadal nie mam szamba ale chociaz mam kase. Biegania, dzwonienia, proszenia co nie miara - generalnie bez sens lepiej odrazu szambo z Radomia zamawiac niz sie lasic na szamba z lninska 22 ;/ NIE POLECAM i pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Uczciwie polecam: szambo z Lnisk.

U mnie było tak: konkretne warunki współpracy w 100% potwierdziły się na realizacji. Ekipa punktualna, zorientowana na pełne zadowolenie klienta; kontakt z szefem stały i profesjonalny. Ja czujna czyli nieufna - pamiętałam Twój opis doświadczeń z firmą Tym-Kan, z niepokojem śledziłam proces montażu, gotowa do wojny. Teraz zerkam do nieużytkowanego jeszcze zbiornika, a tam sucho, sucho i nadal sucho (dom obok stawku). Z satysfakcją oglądam porządek, który zostawili po sobie (ba ! wykonali każdą z moich próśb, które rażąco wykraczały poza zlecenie -> grzecznie, chętnie i ani słowa o dodatkowych kosztach !). Ja klient wymagający, podejrzliwy i trudny ... pełna satysfakcja. Szczerze polecam tę firmę ! POZDRAWIAM - za jakość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM

Odradzam jakikolwiek zakup w tej firmie. Zamówiliśmy szambo z polecenia. Początkowe rozmowy - wszystko ok, Pan miły (bo znalazł jelenia), ale rzeczywistość jest nie co inna. Zamówione szambo o wymiarach takich na jakie pozwala działka, a otrzymałem 30cm wyższe, przez co koparka liczyła dodatkowe godziny bo grunt się obsuwał i nie było możliwości, bo już na metrze mam wodę gruntową. Po 3 godzinach kopania prostej dziury ekipa hds'em wstawiłą szambo do dziury. Płyta wierzchnia była równo z trawą, a że od domu do szamba mam 13 metrów to wyszedłem w rezultacie z rurą na 6m3 przez co 4m3 z 10m3 szamba jest nie do wykorzystania. Po przybyciu ekipy na miejsce po zamontowaniu szamba dostaniecie koszulkę A4, a w niej kilka ulotek i robiony na domowej drukarce certyfikat. Faktury nie otrzymalem do dziś, a miała dojść pocztą. Zamierzam pofatygować się do skarbówki skoro płacę za usługę brutto, a firma nie daje żadnego pokwitowania. Beton jest tak kruchy, że lekkie puknięcie młotkiem pozbawia szamba kilku cm tego pseudo betonu. Od zewnątrz smarowane czymś ciemnym (nie jest to uszaczelniacz bo schodzi ręką). Po zamontowaniu szamba, gdy do niego wszedłem z latarką znalazłem nieszczelną podstawę!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM

Także mam niemiłe doświadczenie z tą firmą w szczególności z jej szefem. Szambo również od nich mam nieszczelne.Nie polecam.Niedaleko w Niestępowie jest może troszkę drożej ale mają ponoć szamba z grubszego betonu - niestety po fakcie się o nich dowiedziałam :-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2