stanowczo nie polecam. Miałem przykre doświadczenie- dotyczy i obsługi i kuchni. Obsługa nieprzyjazna, nieuśmiechnięta. Zamówienie pomylone (dot. napojów). Przystawka (krewetki) - byłem zmuszony wycofać danie z racji absolutnej niejadalności i wątpliwej jakości podstawowego produktu. Brak słowa "przepraszamy" z ust kelnera, który zabrał ode mnie niejadalne danie. Brudna tualeta (co prawda natychmiast posprzątana po moim sygnale). Ceny wygórowane, nie odpowiadają jakości i poziomowi obsługi oraz produktów. I najciekawsze: PO TYM WSZYSTKIM DOSTAJĘ RACHUNEK, GDZIE DOLICZONO MI JUŻ Z GÓRY 11 ZŁOTYCH NAPIWKÓW!!! i to po pomylonych zamówieniach, nieprzyjaznej obsłudze, wycofanym daniu i brudnej tualecie!). Nieobecność menedżera (prosiłem, powiedziano mi, że "już nie ma"). Powiedziałem do kelnera: "Jesteście twarzą naszego miasta i to, jak WY się zachowujecie tworzy opinię o Gdańszczanach na całym świecie" (ta restauracja liczy na klientele zagraniczną). Było mi wstyd przed moimi znajomymi zza granicy, których chciałem dobrze ugościć...