Schody zaczęły się już od Pani "PROJEKTANT" zupełny brak wiedzy na temat pomiarów pod zabudowy. Zamówiliśmy meble kuchenne,które jak juz wyżej pisałam na wstępie zostały zle wymierzone! W dniu montażu, Panowie wielce zdziwieni po całym dniu pracy stwirdzili,że piekarnik nie mieści się w meblach i zasugerowali iż są krzywe ściany. Poradzili iż żeby można było piekarnik wsunąć to mam wykuć dziurę w ścianie "przecierz i tak nie będzie widoczna" MASAKRA! Dwa miesiące czekaliśmy na nowe pomiary i wywiązanie się tej firmy z umowy. Oczywiście po kilkukrotnych wizytach w siedzibie i udowadnianiu ich oczywistej winy! Ponadto przy montażu został uszkodzony front jednej z szafek, nowy otrzymaliśmy już w zupełnie innym odcieniu. Firma ta jest masakryczna nikomu nie życzę przyjemności wykłócania się z tym Państwem o SWOJE gdyż kosztowały nas nie małe pieniądze! Gdybym wiedziała wcześniej to za 1/3 ceny zamówiłabym z innej firmy i byłabym bardziej zadowolona z ich fachowości. Wszystkim zainteresowanym szczerze odradzam! NIE ZAWSZE CENA IDZIE W PARZE Z JAKOŚCIĄ! Ja już to wiem po doświadczeniach z CENTRUM DRZWI PRZESUWANYCH W GDAŃSKU!