NIE POLECAM

NIE POLECAM KORZYSTAĆ Z USŁUG FIRMY G3G. PRZEPROWADZALI MNIE Z BERLINA DO KRAKOWA, FATALNA JAKOŚĆ SAMEJ FIRMY, UTRUDNIONY KONTAKT Z CHYBA WŁAŚCICIELEM, CIĄGLE MU WYŁACZA SIĘ TELEFON JAK JEST ZA GRANICĄ TAK JAK BY SOBIE NIE DOŁADOWAŁ.CENY DRAMATYCZNIE OLBRZYMIE W PORÓWNANIU DO TEGO CO POSTANOWILI ZAPŁACIĆ PODWYKONAWCĄ. W SUMIE USŁUGĘ WYKONALI PODWYKONAWCY, A G3G CHYBA IM NIE ZAPŁACIŁO CHOĆ ODE MNIE WZIĘLI 100% PRZEDPŁATY. MAM WEZWANIE OD PRAWNIKA TYCH PODWYKONAWCÓW DO ZAPŁATY. OGÓLNIE DRAMAT NIE POLECAM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM

Witam, proszę podać nr zamówienia, a rozwiążemy zaistniałą sytuację. Nie mamy żadnego zgłoszenia dotyczącego jakości usługi na podanej przez Pana trasie co nas stanowczo dziwi. Skoro niby taka sytuacja miała miejsce to dlaczego jako Zleceniobiorca o tym nie wiemy? Informuję także, że każde usiłowanie pomówienia spotka się ze stanowczą reakcją w trosce o zachowanie zasad prawidłowej konkurencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIE POLECAM

Witam, jezeli można poproszę o namiar do Pana lub podwykonawców. Jestem w tej samej sytuacji co opisywana przez Pana (jestem podwykonawcą który nie otrzymał wynagrodzenia za wykonaną usługę) i chcę tej pseudo "firmie" wytoczyć pozew zbiorowy. Proszę o kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3