NIE UWIEŻYCIE

Ja nie wieze jutro jest Harpagan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HARPAGAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nareszcie pozdrowienia dla wszystkich nie wam sie idzie bez odciskow oraz jedzie z wiatrem!!
PAPASPAPA
DO zobaczenia !!
Bede w pucku juz o 12 rano gdyz nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!111
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE UWIERZYCIE

WIARA czyni cuda :) z ortografia tez:)
za to bardzo podoba mi sie podejscie 12-rano:)

Re: NIE UWIERZYCIE

1)nie 12 rano, tylko W SAMO POŁUDNIE.
2)nie jedziesz tak wcześnie, bo nie możesz się doczekać, tylko dlatego, że jedziesz ze mną a ja muszę być o 12. HA. Proszę mi tu nie kłamać.

Re: NIE UWIEŻYCIE

Przepraszam, że z kapslem, ale żeby wszyscy zwrócili uwagę:
UŻYTKOWNICY FORUM HARPAGANA!!
MAM DO WAS WIELKĄ PROŚBĘ, ZASTANÓWCIE SIĘ CZASEM, JAKA JEST PISOWNIA WYRAZU, KTÓRY CHCECIE UŻYC. ROZUMIEM, ŻE KTOŚ MA PROBLEMY, MOŻNA WTEDY WYBACZYĆ BŁĘDY W TREŚCI WYPOWIEDZI. JEDNAK JEŚLI WIDZĘ TAKI BŁĄD, JAK W TYM WĄTKU I TO W DODATKU W TEMACIE, NA KTÓRY PATRZY KAŻDY HARPAGAN Z DOSTĘPEM DO INTERNETU, TO ZASTANAWIAM SIĘ, CZY CZŁOWIEK, KTÓRY TO NAPISAŁ MA W DOMU SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY JĘZYKA POLSKIEGO. W INNYM PRZYPADKU MOŻE BYM TEGO NIE PISAŁ, ALE SKŁADA SIĘ TAK, ŻE ZNAM TĄ OSOBĘ I JESTEM NA 99% PEWNY, ŻE TAKOWY POSIADA. CZY TO TAKI DUŻY PROBLEM ZNALEŹĆ JEDEN WYRAZ I SPRAWDZIĆ, CZY UŻYC "RZ" CZY "Ż"? A MOŻE NIE ZNAMY ALFABETU? PROSZĘ WAS, PATRZCIE TROCHĘ CO PISZECIE. JUŻ NIE CHODZI MI NAWET O BRAK POLSKICH ZNAKÓW.

JEŚLI ZA MOCNO SIĘ CZEPIAM, TO PRZEPRASZAM, ALE POWIEDZCIE - WAM TO NIE PRZESZKADZA?

JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY, TO MOGĘ MU SKOMBINOWAĆ ĆWICZENIA ORTOGRAFICZNE.

PEWNIE TA WYPOWIEDŹ NIC NIE ZMIENI I NIKT NEI ZGŁOSI SIĘ PO ĆWICZENIA, ALE NIE LUBIĘ BEZCZYNNIE PATRZEĆ!

Pozdrawiam i do zobaczenia w Pucku.

Przepeaszam Was drodzy uczestnicy, iż naraziłem Was na taką niedogodność jaką jest czytanie moich błedów ortograficznych.
Jednakże muszę stwierdzić, iż takowy błąd wynikł z pośpiechu i niedogodności pisania w szkole (tam nie ma słowników a poloniści pojechali na grzyby(taka ich zielona szkoła]) cała moja klasa ze mną na czele to tępaki więc nie miałem się kogo spytać.
Jeszcze raz przepraszam.(w szczegulności Ciebie crow)
A co do jutra to fakt , że nie jade o 8:51 tylko o 7:30 owszem wynika z tego iż mnie o to prosiłeś crow co nie zmienia faktu gdyż ja i tak się nie moge doczekać!!
DO TOWARZYSZA CROWA!
Uprzejmie prosze o przeanalizowanie powyższej pracy oraz o przyniesienie ćwiczeń ortograficznych jutro na peron (poćwiczymy razem w drodze do Pucka).
Z góry dziękuje!!

Crow, zostałeś w szczegUlności przeproszony.. :)) A tak na poważnie - Crow, czasem i u mnie tak bywa, że jestem święcie przekonany, iż wyraz poprawnie napisałem, więc nie sprawdzam, a tu byczek.. Chyba jedynym rozwiązaniem jest pisanie tekstu w Wordzie, sprawdzenie pisowni i wtedy wklejenie na forum... miłej mordowni! (choć pewnie i tak przeczytacie to już po powrotcie)

Crow to czepliwy gnojek także żółty nie przejmuj się!!!

Może i czepliwy gnojek, ale Ty nawet nie umiesz czytać, bo tam pisał Zlloty, a nie żółty.

Eh, jak to miło być czepliwym gnojkiem, chociaż czasem się ludzie odwdzięczają. :o)

Ktos byc mus (mam nadzieje ze nie przeszkadz tobie to, ze slowa nie maja polskich znakow no ito ze "tobie" napisalem z malej litery no i moze gdzies tam sie ukryl jaks bledzik ortograficzny kto szuka ten znajdzie)

no co z toba Crow nie czepiasz sie chyba tu naprawde juz nie zagladasz acha w poprzednim liscie brakoje paru liter "no" sie ciagle powtarza i ta skladnia .......szkoda gadac.

nie wierzymy! :)