NIE ZNAJĄ GDAŃSKA

Raz zadzwoniłam po tą firme bo niby dają rabaty na telefon , bzdura tyle samo wychodzi co w normalnej firmie .Kurs był z Wrzeszcza do Osowy na Wodnika.Musiałam kierowcy tłumaczyc jak tam dojechac itd a był w wieku mojego ojca .Miałam beke z niego co za ZŁOTÓWA ciagle sie pytał tu w prawo a tu w lewo .Jak wszyscy tak sie pytają podczas kursu gdzie jechac z tej niby z*******ej firmy to co to za TAKSÓWKARZE . ŻENADA to jakby miał mnie zawiesc do Gdyni to bałabym sie ze nie trafi z powrotem do Gdanska :-)

POZDRAWIAM
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIE ZNAJĄ GDAŃSKA

ty głupi pedale ,a ty wież?! gdzie ty w ogóle mieszkasz ,jak nie znasz topografi swojego osiedla na którym są 4 ulice ,to się nie wpierdalj i się nie wymądrzaj zajmij się swoją arogancją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

W KONCU KTOS NAPISAŁ PRAWDE O TEJ PSEUDO FIRMIE TAKSOWKOWEJ

ZGADZAM SIE NA 1000 %

LUDZIE NIE WIERZCIE W ICH Z NIZKI 30 % BO ZAZWYCZAJ TO SIE IM BLOKUJA KASY I NIE DRUKUJA PARAGONOW A CZAS OCZEKIWANIA NA TAKSOWKE DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH

OMIJAC FIRME KOMFORT TAXI OSZUSCI

KAZDY KIEROWCA PODAJE SWOJ NUMER KOMÓRKI TO SWIADCZY O TYM ZE FIRMA TO PODACZKA I NIE MAJA KURSÓW DLATGO TAK ZDZIERAJA Z KAZDEGO
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem kierowcą i pytam czy klient życzy sobie jechać jedną lub drugą ulicą, gdyż każdy z was KLIENTÓW ma swoje trasy którymi jeździ. To że się pytam nie znaczy że nie wiem gdzie jechać. Znaczy to tylko tyle że nie chcę sytuacji w której klient powie mi że go obwożę po mieście.
Wszystkie te opinie negatywne czekanie 40 min., niedawanie rabatów itd. to sytuacje które zapewne miały miejsce ale nie świadczą o tym że każdy z nas kierowców taki jest. Zastanów się drogi kliencie czy ty też jesteś za każdym razem w porządku w stosunku do kierowcy, bo każdy widzi tylko to co chce widzieć.
Rabaty 30% są dawane każdemu klientowi który zamówi taksówkę przez telefon (jeśli nie jesteś pewny/pewna że otrzymałeś/łaś rabat zgłoś to na bazę a kierowca będzie zawieszony - przecież to takie proste. Sami sobie pomóżmy i nie oskarżajcie wszystkich kierowców przez pryzmat jednego debila, który chce zarobić o te 10-20% więcej.
pozdrawiam
kierowca komfort taxi (u mnie zawsze masz paragon, rabat i sympatyczną podróż)
PS.
KLIENCIE i PAMIĘTAJ JEŻELI TY ZACHOWUJESZ SIĘ KULTURALNIE KIEROWCA TEŻ TAKI BĘDZIE.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To podaj Pan swój numer korporacyjny - będziemy zamawiać kursy pod warunkiem, że trafimy na kierowcę tak odmiennego od typowego dla "Komfort Taxi".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ze Panstwo trafili na takiego nieogarnietego kierowcę to nie znaczy ze jest to standard w naszej firmie.Po drugie nie mozna zamawiac przez bazę konkretnego numeru kierowcy to nie jest zgodne z zasadami.Wiadomo ze nie wszyscy znaja dobrze miasto,jednak sporo kierowcow ma odpowiednia wiedze topograficzna.Apropo rabatów.Gdy mają Państwo wątpliwośc czy rabat został naliczony należy poprosic o paragon i w razie problemu zgłosic na bazę.Pozdr.S.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1